кога да започна да се притеснявам ?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Marten
Обратна връзка:

кога да започна да се притеснявам ?

Мнение от Marten »

Изпратихме документите във Виена на 15.10.2007!Получихме си обратната разсписка на която пишеше че са били там на 19.10...До сега нямаме никаква друга вест !Заедно с документите беше и сертифицирания чек!Та въпросът ми е-дали да започвам да се притеснявам за нередности и..ако да какво следва да направя?Да пиша меил?На кого?:))
kaka_dora_Luk4o

Мнение от kaka_dora_Luk4o »

Според мен би било добре да изчакаш до края на ноември - все пак нашите пощти не са от най-бързите. Ако до тогава нищо не пристигне пиши маил на Lisa.Schreiber@micc.gouv.qc.ca и попитай
Успех :) :) :)
Изображение
s.b.

Мнение от s.b. »

изчакай да минат поне 30-35 дена от деня на приемането на документите и ако и тогава нямаш инфо драсни им един е-майл. Нашето потвърждение пристигна след 40 дена от датата на приемането. Не се притеснявай и успех
Marten
Обратна връзка:

Мнение от Marten »

:)Blagodarya vi!
anilevi

Мнение от anilevi »

а моя съвет е НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ.....ИЗОБЩО :lol: ,някой чакат доста повече от 30дни
ако има нещо нередно са дори по-бързи така че се радвай..пожелавам ти успешно преминаване на процедурата :wink:
iva
Marten
Обратна връзка:

Мнение от Marten »

много много благодарности!с вас се диша по-спокойно!:)) :krila:
Аватар
Kwon-Do

Мнение от Kwon-Do »

:D Пич,отговарям ти директно на въпроса.Да се притесняваш следва КОГАТО стъпиш на квебекска земя и не преди това.Всички стресове започваат след това....... :D :D
Странджата

Мнение от Странджата »

Не му вервай на предходният Кондю , той е пословично Мрънкало , успех и смело напред! :lol:
Аватар
Kwon-Do

Мнение от Kwon-Do »

:roll:
Последно промяна от Kwon-Do на Съб Ное 17, 2007 10:10 am, променено общо 1 път.
Аватар
Kwon-Do

Мнение от Kwon-Do »

Мартен,нему вервай на предходния хайдук..виж ,че не може и да чете английските буквички.А иначе ,изобщо не ти казвам да не идваш....упазил ме Бог да давам такива генерални съвети.Просто казвам ,че големия СТРЕС започва тук ,а това дето го има в Бг е малко стресченце в сравнение. :D :D
Marten
Обратна връзка:

Мнение от Marten »

:D :beer2: ako ni se otdade vazmojnost jivot i zdrawe...shte doidem nepremenno,a...kakvoto sabq pokaje po-posle:)))Blagodarq na vsichki vi!Specialni ste!
Странджата

Мнение от Странджата »

Грешката е вярна :lol: Кондю , защото си най-големия чалгаджия в стоматоложките среди :wink:
Аватар
Kwon-Do

Мнение от Kwon-Do »

Ауч,тука без да искаш ме нацели в десетката. :lol: Преслава,анелия ,вероника,Ивана....е,много ги харесвам....и кой ми каже ,че Селин Дион е по-хубава го пращам при колегата да с епрегледа.А относнопеенето ,то е който както го чуства ,щом мен и още поне 3 милиона хора песните и музиката на бг певиците ги кефи,а тази на Селин Дион ни кара да спим,значи никой не може да ме убеди ,че музиката на кебекарката е по-разтърсваща.
:D

айде,със здраве...новата песен на Преслава "Моят нов любовник-самотата" е за поздравче за вас. :beer: :beer:
Странджата

Мнение от Странджата »

Не е без да искам , точно защото исках уцелих! Селин Дион не ми дреме !
Публикувай отговор