Характерните 4ерти на средностатисти4еският канадец.
-
8. Не гледа да преебе другарчето си при всяка възможност.Ivailo K написа:СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИЯТ КАНАДЕЦ :
1. Живее много по-спокойно от който и да е българин.
2. Осъзнава , че живота е кратък и му се наслаждава както може , използва системата докрай и е щастлив от това.
3. Живее доста по-дълго от наборите му от БГ.
4. Осъзнава какво значат думите " работно време " , за разлика от много нашенци.
5. Учи по-малко , но доста по- качествено от нашата БГ система дето бълва спецове по всичко дето после не знаят нищо.
6. Доста рядко си позволяват да се държат просташки , за разлика от много нашенци.
7. Завистта им е чужда , не случайно още в началните класове ги учат колко е просташко да питаш един човек колко пари получава и това да е основна тема на целия разговор.
Сигурно мога да се сетя още доста неща................ама май няма никакъв смисъл в това.
Ние сме дошли в тяхната държава , а те нашата даже не я знаят къде е.
Поздрави и успех на всички съфорумници.
9. Не говори зад гърба на другарчето си
10. Няма нужда да емигрира

If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
-
-
това за топенето и аз съм съгласна ,веднага са готови .."write him up"
. на първата ми месторабота като дойде време за оценка на персонала , се оказа че тримата супервайзори иамт журнал , в който си записват неща като : на 01.10.2005 казах на иван да натисне копчето , но той не го натисна .
бел.ред. иван в това време носи нещо и двете му ръце са заети . но това си е негов проблем , защото в журнала е записано подробно с час и дата какво му е казано , както и липсата на действие .
. на първата ми месторабота като дойде време за оценка на персонала , се оказа че тримата супервайзори иамт журнал , в който си записват неща като : на 01.10.2005 казах на иван да натисне копчето , но той не го натисна .
бел.ред. иван в това време носи нещо и двете му ръце са заети . но това си е негов проблем , защото в журнала е записано подробно с час и дата какво му е казано , както и липсата на действие .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .
- MrGeek
- Путлер Капут
Топенето е нормална практика в целия т.нар. цивилизован свят. В това отношение нито България, нито Канада са някакво изключение. Има само една разлика. В България ако гепиш някоя колежка за задните части в най-лошия случай ще си изядеш шамар. В Америка подобно поведение ще ти коства съдебна процедура за сексуален тормоз. 

- Lub0
- Обратна връзка:
Най-лестният начин да не те топят е да казваш на всички истината в очите, тогава няма да имаш проблеми и ще спиш спокойно, вместо да те гони параноята и да се чудиш по цяла нощ какво и на кого си казал и кой на кого ще го разкаже...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
-
У десятката.Jimmyy написа:Друга характерна черта на средностатистическия канадец е че има:....................
10. Няма нужда да емигрира
11. Mного мека и хубава кожа за дране от по нови канадци дошли като профешионал скил уоркерс, които отмъщават за мъките на Филипне и Батето .

If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');