Куондо, от това което бях прочел преди време Монреал е много напред с таекуондото и другите корейски БИ, текион например. Тука май живеят доста корейци с високи степени. Може би не си попаднал на подходящ клуб.
В нашия университет капоерата и кикбокса са на изключително ниво. Особено изработката на издъжливост и качества. От януари отново ще се записвам.
Виж шотокана беше пълна пародия. Инструкторката много ме мразеше, защото май си мислеше че и подронвам авторитета, въпреки че се опитвах да изглеждам незабележим и да не се натрапвам.
Все се опитваше да наложи някакъв авторитет над мен и да ми прави забележки, 95% от които съвсем неоснователни.
Айкидото също не беше особено енергоемко - стъпки, кълбета и падания. В почти всички зали в БГ и тука е така.
За общо наемане на зала съм навит. Може да потренираме баскетбол или БИ. Кофти е че трудно се намира време, удобно за всички.
Има и някакви баскетболни лиги, където отбор се записва с няква такса. Може и това да го направим, ама ако потренираме сериозно