Има ли някой ,който да е минавал скоро или преди това такъв изпит? На мен ми предстои такъв изпит, може би през февруари месец и вчера ни дадоха един учебник за подготовка със 100 примерни въпроса в него. Ако има минали,моля да споделят мнение как минава изпита, колко въпроса има /едва ли са всичките 100 ?/.
Мерси предварително и лека седмица.
Аз, лично не съм се явявал на изпит в този ордер, но щом става въпрос за изпит на медицински братя/сестри значи, че със сигурност е много по-труден от този за докторите и всички останали съсловия
Успех в начинанието и бързо получаване на перми за работа.
ти къде си учила?
защото жена ми също иска да се яви на изпит за ордера и писахме писмо на което ни отговориха, че искат име,година на завършване,държава и т.н. и казаха че ще пратят документи по пощата ама още нищо няма.
твоят случай такъв ли е, или ти си учила тук?
и кой ти даде учебника?
изпр.док.до Виена - 10/04/2006
Accuse de reception- 15/05/2006
intervew- 29.11.06, 11:00h.
rezultat - Uspeshno
docs Bucurest - 09/01/2007
medicinski - 02/06/2007
OK na medicinskite - 10/06/2007
pokana za visi -07/09/2007
visi - 05/10/2007
Ами аз приравнявам дипломата си тук, 4 месеца е курса и от училището ни дадоха учебника. Има доста неща да се свършат преди да се започне такъв курс, лично аз чаках повече от година, като най напред си направих евалюасион на дипломата от БГ. Днес ще се обадя в Ордера, понеже вчера разбрах че там работи българка, та ще опитам да получа малко повече информация за изпита и т.н.
Мерси за пожеланието analgin, и аз се надявам да мина изпита и най-после да мога да работя
Обаждах се в Ордера но жената,която работи там е румънка,не българка, но ми даде информация за изпита. Записването става след като се завърши курса и след това чакаш за дата.
Мерси на всички които ми писаха ЛС. Ако някой иска ,мога да споделя "опита" си до тук, който имам.
Успех на всички, които ще вървят по тази не толкова лека пътека