Zdraveite,
Imame problem s tova, che ot vienna ne ni priznaha vryzkata, vypreki izpratenite dokumenti. Minalata sedmica poluchihme pismoto im s otkaza.Predlagat na priatelia mi ako iska da kandidatstva otdelno, tyi kato ima neobhodimite tochki
Vyprosyt mi e ako se ojenim i im pratim brachnoto svidetelstvo(tova razbira se shte stane sled izvesno vreme-v bg ne e kato v las vegas da mojesh da se ojenish vednaga) dali ima veroiatnost prez tova vreme da ni sprat procedurata i da ni kajat da si podadem dokumentite otnovo kato jeneni i syotvetno da plashtame pak.
Niakoi sblyskval li se e s takyv problem?
Nepriznavane na "conjoints de fait"
Re: Nepriznavane na "conjoints de fait"
Za6to da ne moje da se ojenite w BG wednaga - ni6to, 4e maj ima niakakaw srok na iz4akwane, ima i barzi proceduri - za po-malko dni - daje i za 5-6 dni stawa, prosto namerete prawilnia na4in (estestweno, ako barzate)Radost написа:...
tova razbira se shte stane sled izvesno vreme-v bg ne e kato v las vegas da mojesh da se ojenish vednaga...
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Можете да сключите брак в Бг точно за 10 дена.И ние имахме подобен проблем,но беше по време на интервюто.Консулката каза,че иска брачното ни всидетелство на бюрото си след 20 дена,ако не било там- затваряла файла.Според мен направи компромис,но може и да не е така.Сключихме брак за няма и една седмица.
Нямам никаква представа след като имате вече отказ как трябва да процедирате
Дано да не е наново кандидатстване...
Нямам никаква представа след като имате вече отказ как трябва да процедирате

Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
powered by Botzo
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
powered by Botzo
- emyangels
- Обратна връзка:
Много неприятна ситуация. Аз лично си мисля направо да отправите запитване до Виена не може ли да се ожените и да продължат досегашното ви досие, а не да ви откриват ново. Наистина можете да се ожените за 10 дни. Правите си медицински и васерман за половин час - 24-29 лева, в зависимост от клиниката. В София съм проверявала цените в Биочек, Вита и Закрила. Записвате си час в някоя ритуална зала, която може да ви даде най-ранна дата - около 30 лева средно вървят цените.
Провери в писмото не ви ли дават едномесечен срок, за да си кажете решението за разделянето на документите?
Успех!
Провери в писмото не ви ли дават едномесечен срок, за да си кажете решението за разделянето на документите?
Успех!
Вие като си изпратихте документите,не ви ли поискаха после допълнителни ,за да си докажете "conjoints de fait "?Или искате да кажете,че директно са ви отрязали.Най-добре се свържете с тях и ги питайте,за да не се ожените "напразно"
А иначе един пресен случай като вашия: Подадоха документи.От Виена им казаха да изпратят нови,за доказване на съвм.съжителство.Но те не можаха да измислят какво още да доказват(общата им адресна регистрация нямаше една година).С много разговори и увещания успяха в крайна сметка да ги склонят да "замразят" досието до навършване на 1 година обща адресна регистрация,а това ще стане сега май месец.Тоест нещата станаха с много преговори и настояване.
Лошото е ,че от скоро има въведен срок от един месец,в рамките на който трябва да се отстраняват проблемите по документите.Това го въведоха дни след като нашите приятели постигнаха устно споразумение с тях да ги "изчакат" няколко месеца.

А иначе един пресен случай като вашия: Подадоха документи.От Виена им казаха да изпратят нови,за доказване на съвм.съжителство.Но те не можаха да измислят какво още да доказват(общата им адресна регистрация нямаше една година).С много разговори и увещания успяха в крайна сметка да ги склонят да "замразят" досието до навършване на 1 година обща адресна регистрация,а това ще стане сега май месец.Тоест нещата станаха с много преговори и настояване.
Лошото е ,че от скоро има въведен срок от един месец,в рамките на който трябва да се отстраняват проблемите по документите.Това го въведоха дни след като нашите приятели постигнаха устно споразумение с тях да ги "изчакат" няколко месеца.
- Leon
- Обратна връзка:
При нас случая беше още по интересен. Преди около месец, 2-3 дни преди да получим медицински, се получи писмо от Букурещ в което пише че се искат още доказателства за съвместното съжителство. Това при положение че съм минал интервю, представил съм необходимите документи (адресни регистрации и т.н.). Ние минахме медицинските, и сега се каня да им пращам още малко документи и малко снимки.(Вече не знам какво още)
Интересно ми е защо приположение че искат още доказателства, ни пращат след това медицински?

Интересно ми е защо приположение че искат още доказателства, ни пращат след това медицински?

- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: Nepriznavane na "conjoints de fait"
Sujalqvam za tovaRadost написа:Zdraveite,
Imame problem..... e s takyv problemc
Noi ne si mislete ti i priqtelq ti che skluchvaneto na brak shte vi garantira avtomatichnoi minavane na kriteriite i intervu. Sled kato i kato conjoint de fait ne subirate tochkite tova oznachava che i kato supruzi nqma da gi suberete taka che omujvaneto nqma da opravi neshtata. Zapomni tova i pravi razlika koeto e vuv vash interes.
No vie ste pratili molga za sertifikat za selekciq +taksata i na neq vi prashat otkaz. Taka li?Radost написа:Minalata sedmica poluchihme pismoto im s otkaza.