Спешно питане

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
kristin

Спешно питане

Мнение от kristin »

Привет скъпи сщфорумци.Днес получихме писмо в което г-н Кзор ни пише че не ни достигат точки за процедурата ни за емиграция в Квебек.Ето как ни оценяват мен и моята придружителка.Изпратили са ни таблица която е подредена по следният начин:
FORMATION Max pts 15
Nivo de scolarite 13
Diplom du Quebeq 0
Diplom du formati 0
Deuxieme specialit 2
Employabilite 56
Formation 15
Experience prof. 9
Age 10
Francais inter.orale 12
Anglais inter.orale
Sejour ou Quebec 0
Famille ou Quebec 0
Conj.scolarite 0
Conj.Diplome ou Q 0
Conj.2e spesialite 0
Conj.exper.prof. 1
Conj.Francais 4
Autres facteurs 1
Offre eploi valide 0
Enfants 0
Autonomie Financier 1
Total 57
В писмото пише още че от анекс А членове 31 32 38 нещо недостига,което на мен нищо не ми говори.
Искам да внеса пояснение че аз съм специалност инжинер химик имам стаж по специалноста 7 години(и в момента работя по специалността си), за което сам изпратил трудова книжка.Работя и на още едно работно място,където работи и моята придружителка за там имаме граждански договори. Половинката ми все още е студетка а аз за второто работно място имам сартификът за изкаран курс но не е едногодишен.Половинката ми със общо гимназиално образование.
Моля ви да ми кажете нещо за Анекс А и тези членове 31 32 38 какво значат?
Всъщност май не ни достигат 3-точки???Така ли е и според вас от къде да ги набавим? Имаме срок 60-дни
Много моля за вашето компетено мнение и съвети.
Много благодаря предварително на всички тези които се отзоват и помогнат с каквото могат.
IFF

Мнение от IFF »

.
Публикувай отговор