Декларация от приятел от Квебек???
Декларация от приятел от Квебек???
Някои има ли примерния вариант какво трябва да пише в декларацията че имаш познат и тои ще ти помогне в началото? Ако някои има примерен формуляр ще съм благодарен да ми го прати на лично или gdh_22@yahoo.com. Благодаря предварително!!
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Не виждам защо ти е този формуляр, след като за наличие на познати в Квебек вече не се дават никакви точки. Затова и формуляра не се изисква и не се споменава никъде в официалните им сайтове.
Актуалния формуляр е единствено този - Déclaration d'un membre de la parenté au Quebéc
Но все пак ти си знаеш.
Актуалния формуляр е единствено този - Déclaration d'un membre de la parenté au Quebéc
Но все пак ти си знаеш.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Линко е прав. Това е официалния формуляр, но той вече е само за роднини в Квебек. В стария вариянт на този документ, имаше и квадратче за приятел. Няма да получиш точки за близък човек, но според мен ще окаже влияние при оценяване на способността ти за адаптация. Ако държиш, ще се поровя да видя дали пазя старата форма.
Не крадете! Правителството не обича конкуренцията!
Мерси вече ми я пратиха. Мисля да си я взема за интервюто, дано да направи впечатление .... успех на всички 

Последно промяна от colimacon на Сря Окт 24, 2007 2:17 am, променено общо 1 път.
Добре де, пак ли трябва да е нотариално заверена тази декларация, след като не е задължителна и ще си я носиш "от добра воля"? На интервюто няма ли да стигне да представиш координати и малко инфо за тез приятели - как сте се запознали, откога и т.н.?
Хем не е нужна, хем ти я искат. Чудим се и ние да молим ли приятели да ни пращат такава, че и време не остана.
Хем не е нужна, хем ти я искат. Чудим се и ние да молим ли приятели да ни пращат такава, че и време не остана.
Lyulinka тази декларация започнаха да я искат именно, защото някои са я носили от "добра воля"! Преди нямаше подобно нещо, но хората като видяха, че се носи решиха да направят официален формуляр!Lyulinka написа:Добре де, пак ли трябва да е нотариално заверена тази декларация, след като не е задължителна и ще си я носиш "от добра воля"? На интервюто няма ли да стигне да представиш координати и малко инфо за тез приятели - как сте се запознали, откога и т.н.?
-
- Обратна връзка:
какъв заклет преводачprase написа:Не знаете ли че не се изисква нито нотариална заверка нито легализация на документите, а само превод от заклет преводач?Lyulinka написа:Добре де, пак ли трябва да е нотариално заверена ...
Защо си давате парите за неща които никой не изисква?

и се заверява в канада не е точно нотарално .... но по принцип на времето когато давах а1 т за приятели признаваха емаил от приятеля до вас на фр или англ
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
Бъркаш нещата! Става въпрос за документ, който се прави в Канада, а не нашите бумащини тук, в БГ.prase написа: Не знаете ли че не се изисква нито нотариална заверка нито легализация на документите, а само превод от заклет преводач?
Защо си давате парите за неща които никой не изисква?
Не крадете! Правителството не обича конкуренцията!