Колко да чакам за КОФИ?
Колко да чакам за КОФИ?
Изпратихме пьрвите док. за КОФИ на 28 септ. а днес е 17 окт. и още нямаме известие дали ще ни извикат. Колко да чакам или да им се обаждам?
ПС Ние сме в Гатино и знам че сесията започва около 14-15 ноемв.
Canada 22.9.07
Re: Колко да чакам за КОФИ?
Ако няма места за тази сесия изобщо няма да Ви извикат.eli_t написа:Изпратихме пьрвите док. за КОФИ на 28 септ. а днес е 17 окт. и още нямаме известие дали ще ни извикат. Колко да чакам или да им се обаждам?
Ще Ви викнат, когато имат места т.е. може да е за сегашната сесия може да е за следващата.
Мен ме викаха на 4-я месец, но получих обаждане по телефона, не документи по пощата, което значело ,че замествам някой отказал се. Така,че е важно да сте си у вас по време на започване на сесията, понеже може да ви извикат по телефона,ако има отказали се/ това става първата седмица от започването на сесията, поне така беше/. Но имам познати които са чакали по 6 месеца за КОФИ.
Успех
Успех
-
Ами не всички са с френска гимназия.analgin написа:Защото повечето идват в Канада без да знаят никакъв език и се надяват, че в Кофито ще научат нещо. .Kiwi написа:Само не мога да разбера защо всички се натискат толкова за това Кофи ...
Предимства ?
И НА КОФИ СЕ НАУЧАВА И ТО МНОГО стига да се постараеш.
If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
По-горе изразих мнение, че повечето хора идват тук с езиково познания които не им позволяват да проведат елементарен разговор на какъвто и да език освен български. Аз лично ги отъждестявам със самоубиец-камикадзе.Kiwi написа:Въпросът е защо трябва да се учи Френски? Освен ако човек не е фен на френския, това по скоро е загуба на време. Отсреща е Онтарио, САЩ, т.н. Има толкова много възможности другаде, че не си струва човек да загуби толкова време усилия в един език, само защото то се плаща.
За тях кофито е като сламката за удавника.
-
Егати и смешките.analgin написа:По-горе изразих мнение, че повечето хора идват тук с езиково познания които не им позволяват да проведат елементарен разговор на какъвто и да език освен български. Аз лично ги отъждестявам със самоубиец-камикадзе.Kiwi написа:Въпросът е защо трябва да се учи Френски? Освен ако човек не е фен на френския, това по скоро е загуба на време. Отсреща е Онтарио, САЩ, т.н. Има толкова много възможности другаде, че не си струва човек да загуби толкова време усилия в един език, само защото то се плаща.
За тях кофито е като сламката за удавника.

Пак се вадят генерални изводи.
If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
- mborodin
- Обратна връзка:
Офффф колко мъка има на тоя свят.
Ами като не ви трябва френския не го учете и не си губете времето и оставете тези които имат желание, па дори и да е като удавник за сламка да си учат "жабарския му там кебешки смотан език".
От които кебеци сте взимали, взимате или ще взимате социал, детски и какви ли не още сумички.
Ами като не ви трябва френския не го учете и не си губете времето и оставете тези които имат желание, па дори и да е като удавник за сламка да си учат "жабарския му там кебешки смотан език".
От които кебеци сте взимали, взимате или ще взимате социал, детски и какви ли не още сумички.