Съвет....?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
denzel

Съвет....?

Мнение от denzel »

Уважаеми съфорумци,значи какъв ми е проблема:При подаването на документите ни до Виена се оказа ,че ни искат по-високи нива на език,съответно документ от АФрансез или от друга подобна институция....(7.11.2006г)Започнахме веднага курса и скоро се сдобихме с нива В1...
Изпратихме им необходимите документи,на 5.09.са пристигнали във Виена,а отговор още няма никакъв.....Взехме да се притесняваме.....Моля тия, които са имали същия проблем като нашия да споделят за колко време им е дошъл отговора....
Питам се дали да не пусна един имейл и да попитам.....Надявам се да ме посъветвате как да постъпя....10х предварително!
Dum spiro spero!
Аватар
aligator

Мнение от aligator »

Щом са ги получили още в началото на септември и ти е притеснено пращай направо емаил и там да се намира някой да ти отговаря,че сигурно вече откачаш.При същият казус моите ги получиха на 14 септември и ми се забави една седмица отговора и аз им писах емаил.Още на другия ден ми писаха,че съм одобрен и съм в списъка за чакащите
iVEL

Мнение от iVEL »

Не се притеснявай. Непременно прати емейл на имиграционния служител, от който си получил искането за допълнителни документи. При нас случая беше такъв и чакахме отговора повече от месец. Не получихме такъв на хартия, но по емейла още на следващия ден ни отговориха, че сме в листата на чакащите за интервю през 2008 г.
Пожелавам успех и късмет. :D
elkos

Re: Съвет....?

Мнение от elkos »

denzel написа:Уважаеми съфорумци,значи какъв ми е проблема:При подаването на документите ни до Виена се оказа ,че ни искат по-високи нива на език,съответно документ от АФрансез или от друга подобна институция....(7.11.2006г)Започнахме веднага курса и скоро се сдобихме с нива В1...
Изпратихме им необходимите документи,на 5.09.са пристигнали във Виена,а отговор още няма никакъв.....Взехме да се притесняваме.....Моля тия, които са имали същия проблем като нашия да споделят за колко време им е дошъл отговора....
Питам се дали да не пусна един имейл и да попитам.....Надявам се да ме посъветвате как да постъпя....10х предварително!
И ние имахме проблеми с нашите документи/приети във Виена на 25.11.2006/, и до сега съм изпратила две писма-запитвания. Веднага ни отговориха....Затова,че ПИШЕТЕ...Успех! На 19.11.2007 сме на интервю....
elkos

Re: Съвет....?

Мнение от elkos »

denzel написа:Уважаеми съфорумци,значи какъв ми е проблема:При подаването на документите ни до Виена се оказа ,че ни искат по-високи нива на език,съответно документ от АФрансез или от друга подобна институция....(7.11.2006г)Започнахме веднага курса и скоро се сдобихме с нива В1...
Знам как се чувствате...ама споко! Само да кажа, че и аз изпращах писмата на е-mail-a на Lisa, и до няколко дни ми отговаряха.Първото запитване беше през февруари, а второто през м.август 2007, но и в двата случая получавах отговор. Затова,че няма нищо лошо, според мен да бъдете по настоятелни, още повече,че е минало толкова дълго време... Затова,че пишете...докато не ви отговорят /е, това е моето мнение /
Публикувай отговор