Адаш, градски телефон от Бел струва 50 цента от доста време, но 1800 са безплатниLub0 написа:Збелязвам, че има доста хеликоптер парънтс тукаТова с джипиеса особенно ме кефи
Мобилни телефони и деца
Изчезналото дете не е Сирил, а Седрика. Изчезнало е през лятната ваканция, а не когато е било на училище, т.е. родителите му са били пряко отговорни за неговата сигурност. Що се отнася до педофилите и отвличанията, мнението ми е, че телефонът на детето тутакси ще се озове в някое кошче за боклук, което няма много да помогне за издирването му. Възпитание си трябва, както и подобаваща отговорност и адекватност на родителите. Иначе колкото педофили - толкова изчезнали деца щеше да има.

Kid Find - GPS capable. Telus Kid-Find lets you locate family members and stay in touch anytime via your handset or a computer terminal.
http://www.telusmobility.com/pdf/kidfind_user_guide.pdf
Последно промяна от heat на Съб Окт 13, 2007 10:24 am, променено общо 1 път.
-
Забравяш една малка подробност: GPS-аkrimon написа:Изчезналото дете не е Сирил, а Седрика. Изчезнало е през лятната ваканция, а не когато е било на училище, т.е. родителите му са били пряко отговорни за неговата сигурност. Що се отнася до педофилите и отвличанията, мнението ми е, че телефонът на детето тутакси ще се озове в някое кошче за боклук, което няма много да помогне за издирването му. Възпитание си трябва, както и подобаваща отговорност и адекватност на родителите. Иначе колкото педофили - толкова изчезнали деца щеше да има.
Ако имаше телефон с GPS щяха поне да знаят от къде са го отвлекли, точно в колко и на къде са тръгнали и т.н....
И едва ли са щили веднага да забележат че детето има телефон с него. Поне няколко заса по-късно. Което е от голямо значение.
If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
ми че те знаеха за това дете Седрика още от 1 ден - изчезва пред училището .... и какво откриха после :nenam:
Аз съм за слагане на GPS на всички педофили
Аз съм за слагане на GPS на всички педофили

Последно промяна от krimon на Пет Окт 12, 2007 5:01 pm, променено общо 1 път.
-
-
VIO, ,, НЕКРОЛОГ , КАКТО КАЗВА ЖЕНАТА,, , твоята жена ли казва това? Да махне снимката консиержката , че да не се дразниш
, ами постави се на мястото на родителите бе ......надеждата умира последна и за жалост такива случаи поне спомагат за това, да се отворят очите на небрежни родители! Явно ти не си от тях , но разсъждението ти граничи с циничен егоизъм!!! Толкова си прочел и името на детето 

Телефона си е необходимост и не виждам нищо общо с гьзарията. Ако някой се мисли за по важен от другите поради фактьт 4е има не знам какьв си телефон, истината за Канада ще му охладни набьрзо впе4атленията.
Има доста хора на 30, 40 години, които си дават по малко сметка за околният свят, отколкото много тинейджьри. Та от момента от който един индивид проумее истинското предназна4ение на един телефон, не виждам никаква пре4ка да притежава такьв.
Изводьт е 4е телефоньт е средство за бьрзо и ефикасно комуникиране. Тези които виждат нещо пове4е от това в един телефон им препорь4вам да отидат на лекар или да си сменят средата на живот.
Има доста хора на 30, 40 години, които си дават по малко сметка за околният свят, отколкото много тинейджьри. Та от момента от който един индивид проумее истинското предназна4ение на един телефон, не виждам никаква пре4ка да притежава такьв.
Изводьт е 4е телефоньт е средство за бьрзо и ефикасно комуникиране. Тези които виждат нещо пове4е от това в един телефон им препорь4вам да отидат на лекар или да си сменят средата на живот.
мда, едно дете в 1 клас има по-трезва преценка за околния свят от един 30-40 г. възрастен
и възприема мобилния телефон не като играчка, а като средство за комуникация :thinkerg:
Отивам да сменя средата си на живот
Питам се защо съучениците и приятелите на децата ми (съответно на 7 и 12 години) нямат такива жизнено необходими апарати, въпреки че повечето нямат финансови проблеми и живеят на сравнително престижни места. Къде е грешката: имат безотговорни родители или трябва да посетят лекарите си по спешност 
и възприема мобилния телефон не като играчка, а като средство за комуникация :thinkerg:
Отивам да сменя средата си на живот

krimon написа:мда, едно дете в 1 клас има по-трезва преценка за околния свят от един 30-40 г. възрастен
Отивам да сменя средата си на живот![]()
Питам се защо съучениците и приятелите на децата ми (съответно на 7 и 12 години) нямат такива жизнено необходими апарати, въпреки че повечето нямат финансови проблеми и живеят на сравнително престижни места. Къде е грешката: имат безотговорни родители или трябва да посетят лекарите си по спешност
1. Дете в пьрви клас не е тинейджьр.
2. Никьде не сьм писал 4е в фактьт да дадеш или да не дадеш телефон на детети си има нещо страно в това.
3. Нау4и се да 4етеш преди да отговориш.
4. Не се 4увствай дльжен да коментираш нещо, което не разбиаш много добре.