Истината за КАНАДА!!!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Щото като гледам кво е мъртвило по другите провинции.
Ааа, и тука има: койти, пуми, мечки, сърни, гъски и други. Това в чертите на Калгари.
Изображение
http://weaselhead.org/profile/index.php?s=508
Обаче и при нас няма гладни. По-лесно е да ходиш в магазина. Някои от най-тъмните нюкамъри обаче с интерес констатират, че можело да се яде, и без да се убива! :lol:
chinois

Мнение от chinois »

7George написа:
Ааа, и тука има: койти, пуми, мечки, сърни, гъски и други. Това в чертите на Калгари.
...
:lol:
Ааа !
Сега разбирам що толкоз търсят хора при вас! :lol:
Много хищници при вас, бе! :lol: При нас има само имигранти! :lol:
Туй койотите пумите и мечките и те ли ходят до магазина или квото намерят в чертите на Калгари? :lol:
chinois

Мнение от chinois »

7George написа:
Обаче и при нас няма гладни.
Радвам се , че "койти, пуми, мечки, сърни, гъски и други" не са гладни!
Обаче при нас тук и за друго ни остава!

Как го правят в Кебек сити:
http://photo.net/photodb/photo?photo_id=898957
Изображение

И как в Монреал:
Изображение
Аватар
7George

Мнение от 7George »

chinois написа: И как в Монреал:
Изображение
Кво става, да не е спряла питейната вода там? :D
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

chinois написа:
peter_pan написа: в къщата където живях влизаха през ден, независимо как се опитвахме да херметизираме вратата, един ден виках полицията след като влязоха два и аз не можах да ги изкарам, полицията дойде въоръжена с пищови, но не ги намериха и ни посъветваха сами да си ги хванем и да ги дадем на сдружението което се занимава с това да ги прибира когато станат по нагли.
Харесвам peter_pan! :lol:
С такива постове весели сърцето ми! :lol:
Пеставям си го как "херметизира" врата , през която, като е затворена влизат еноти. :lol:
После седи си той един ден и кво да види - два енота влизат през вратата. Казва им той "Вън", но единия му показва среден пръст и си влизат в къщата, където се загубват, а peter_pan веднага звъни на полицията, които пращат тежко въоръжени полицай, които се загубват из голямата къща и накрая радостни , че са се намерили дават на peter_pan съвет, да си ги хване сам и да ги проводи дето им е мястото. :lol:
нещо такова;) а вратата имаше дупка за оставяне на поща, енотите съответно влизаха от там
точно така мисля по въпроса:)
Странджата

Мнение от Странджата »

Панчо , може да е поживял в Абитиби :roll:
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

chinois написа:П.С. Харесвам Джоаните, но още не съм виждал. Айде чао, отивам да си разхождам кучето. Ако срещнем Джоана, ще й се усмихнем. Ние не сме гадни! :lol:

Харесвам рохиримите, но още не съм виждала. Разходихме се с кучето ми. Не срещнахме рохирим, иначе щяхме да му се усмихнем. И ние не сме гадни! :lol:

http://www.raccoonology.minix3.ru/racco ... ccoon1.JPG

Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

А пиратите живеят вече там: :D

http://www.tialoto.bg/article.php?cat=10&id=5401

Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

някои не правят разлика между пирати и корсари :wink:
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Джони Деп: Искам да остана в Европа
Той и Ванеса, заедно с двете им деца, живеят в малко селце в Северна Франция и се чувстват абсолютно доволни от живота.

„Американското общество се изроди в нещо страшно. Там не е място за деца“,продължава Джони. „Вероятно ще останем в Европа завинаги“, допълва звездата от „Карибски пирати“.
И този си е отработил дните отсам океана.

Нямате ли малки селца в Кебек? :P
chinois

Мнение от chinois »

А къде е Пирата на шосето, Корсаря на магистралата, Ужаса на пътя - батето?
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

Най-голямата истина за авантюрата в Канада (добре де, не за всички, за мене 8) ):
Мистър пич 007 написа:Илюзия е да се смята, че ако пишеш на кирилица си пич! :lol:

А иначе той живота, като го живееш и ти остава по-малко. :lol:
Нема такъв филм, хем живееш, хем остава повече. Това си е харчене на ресурси. Въпроса е неговото качество и тук опираме до ценностната система. Сливи за смет. :lol:
:lol:

Joana
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Сливи за смет. :lol:
Тези усмивки от сливите ли са? Аз като заръфам някоя слива, ми е кеф.

(С този аватар си най-сладка!) :D
bateto

Мнение от bateto »

Това не го е казал мистур пич 007 ,а ви го казвам АЗ почти във всеки мой постинг.
На другото питане ,в момента съм тук.Току що се завърнах от Аризона.Обещавам следващия път като отида до Финикс да си взема камерата и да ви запозная с малко снимков материал.Ще имате рядката възможност да видите актуални кадри от Страната На Мечтите и Неограничените възможности :D ,а именно с един краварник с размери 4-5 кв. километра отстояш само на 3-4 мили от даун таун Финикс съвсем в рамките на града и уникалната табела с нарисувана на нея крава и надпис в превод:
-Вие не харесвате нашата миризма ,и ние вашата също.Но въпреки това тя не ни пречи.
Тука музиката свири туш.
Това ще го документирам и ще го постна във форума за да не ми вадите от 1000 кладенеца вода когато ви пиша ,че живеете на един абсурден и осран континент.
А ,ако ви наснимам мизерията която съм видял на тоя континент ще ви вземе по вече време да я разгледате отколкото Третяковската галерия или Лувъра. :o
pilence

объркана съм

Мнение от pilence »

абе какъв е тоя notcanada.com ,какви са тия психарий,тъкмо се навия да отивам и като попадна на нещо такова полдудявам???кажете нещо де!!
Публикувай отговор