Кой да ми попълни документите?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
maggika

Кой да ми попълни документите?

Мнение от maggika »

Хора, дайте тел. или адрес на някой, който да ми попълни и някоя фирма за превод на документите! Човек, който знае как и какво да пише в тях, така че да могат да минат във Виена. Става въпрос за рамките на София.
Предварително благодаря на всички Ви!
kaka_dora_Luk4o

съвет

Мнение от kaka_dora_Luk4o »

един съвет от мен - на попълването на документите ти се крепи половината ти успех занапред - за това много внимавай кой и как ще ти ги попълне. Имам приятели на които една фирма така им ги омота че още не са получили покана за интервю ( след близо 2 години чакане) Ние сме от Пловдив и нашата учителка ни ги попълни но тя се занимава само с това 6 години и точно си разработва стратегията -как да те изтипоса така че много да имат нужда точно от теб :P За София не знам, но предполагам че и там има такива учителки които се занимават само с това - като те хванат от началото та до края - документи, преводи, уроци - всичко от 1 човек.
Успех :beer:
Изображение
maggika

Re: съвет

Мнение от maggika »

kaka_dora_Luk4o написа:един съвет от мен - на попълването на документите ти се крепи половината ти успех занапред - за това много внимавай кой и как ще ти ги попълне. Имам приятели на които една фирма така им ги омота че още не са получили покана за интервю ( след близо 2 години чакане) Ние сме от Пловдив и нашата учителка ни ги попълни но тя се занимава само с това 6 години и точно си разработва стратегията -как да те изтипоса така че много да имат нужда точно от теб :P За София не знам, но предполагам че и там има такива учителки които се занимават само с това - като те хванат от началото та до края - документи, преводи, уроци - всичко от 1 човек.
Успех :beer:
Точно за такъв човек питам и аз!
Gele33
Обратна връзка:

Мнение от Gele33 »

Ще оставя координатите на нашата учителка по френски.
Жана Николова, 088-9270655, дом. 510477, ул. Ш. Петьофи - срещу НДК. Мисля , че ще се съгласи да Ви ги попълни .
;-)
Bugi

Мнение от Bugi »

Жана Николова е точният човек :D
Публикувай отговор