Забавяне заради престой в САЩ?
Забавяне заради престой в САЩ?
Възможно ли е да ни забавят поканите за виза, заради това че сме живели в САЩ? Ние бяхме там 14 месеца, получихме свидетелства от ФБР, че не сме били арестувани и ги партихме на румънците, но още нямаме покана за виза. Много се отчаях вече, какви са тези проверки, които ги правят? Печатът NOT ARRESTED от ФБР не е ли достатъчен?
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
Re: Забавяне заради престой в САЩ?
Чакай бе пич минали са едва два месеца от медицинските ви...bucca написа:Възможно ли е да ни забавят поканите за виза, заради това че сме живели в САЩ? Ние бяхме там 14 месеца, получихме свидетелства от ФБР, че не сме били арестувани и ги партихме на румънците, но още нямаме покана за виза. Много се отчаях вече, какви са тези проверки, които ги правят? Печатът NOT ARRESTED от ФБР не е ли достатъчен?
Едно време се чакаше мн повече.
Спокойствие му е майката!

Късмет!
Ами да, знам че е така, но сега почти всички от нашата сесия са с покани и визи и аз взех да се притеснявам. Затова питам - дали заради това нещо ни бавят? А освен това румънците нищо не ми отговарятbalbi написа:
Чакай бе пич минали са едва два месеца от медицинските ви...
Късмет!

И съм пичка :queen: , а не пич

"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
Хех сори, 4е обърках половете!:)bucca написа:Ами да, знам че е така, но сега почти всички от нашата сесия са с покани и визи и аз взех да се притеснявам. Затова питам - дали заради това нещо ни бавят? А освен това румънците нищо не ми отговарятbalbi написа:
Чакай бе пич минали са едва два месеца от медицинските ви...
Късмет!![]()
И съм пичка :queen: , а не пич
Не им се притеснявай ще получиш нещата!

Покани
Здравейте!
Не се притеснявайте, ние минахме доста отдавна интервюто. Всичко ни се развива бавно.
-----------------------------------------------------
Интервю : 12 април 2005
Изпратени док. до Букурещ : 22 фев. 2007
Бар-кодове : 13 юни 2007 ( след доплащане за което не ни бяха известили, добре че писах няколко писма и това ни забави, заедно с молба да изпратя док. от ФБР, че съм чист.)
Мед. форми - получени на : 15 авг. 2007
Мед. преглед : 31 август.
ОК мед. : 03 окт. 2007.
------------------------------------------------------
нямаме покани за визи!
Поздрави!
Не се притеснявайте, ние минахме доста отдавна интервюто. Всичко ни се развива бавно.
-----------------------------------------------------
Интервю : 12 април 2005
Изпратени док. до Букурещ : 22 фев. 2007
Бар-кодове : 13 юни 2007 ( след доплащане за което не ни бяха известили, добре че писах няколко писма и това ни забави, заедно с молба да изпратя док. от ФБР, че съм чист.)
Мед. форми - получени на : 15 авг. 2007
Мед. преглед : 31 август.
ОК мед. : 03 окт. 2007.
------------------------------------------------------
нямаме покани за визи!
Поздрави!
ПОСТОЯНСТВОТО Е В ОСНОВАТА НА ВСЕКИ УСПЕХ!