Здравейте!
Днес пратих email А Валентин Лика с въпрос защо е посочил такса за виза 345, а не 325 евро и току що ми отговаря, че от 01.10.2007 г. таксата е променена на 345 евро! ;;;;
.. .Des le premier octobre 2007, les frais pour droit de résidence permanente au Canada ont été change de 325 euros a 345 euro.
Merci de votre intérêt soutenu pour le Canada.
Section des visas et de l'immigration .....
Някой знае ли нещо по въпроса??!!!???
Нови такси за визи
Re: Нови такси за визи
Е те хората дето това им е работат са ти казали достатъчно по въпросаzita написа:
Някой знае ли нещо по въпроса??!!!???

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
[quote="ivanko13....ясно и точно.[/quote]
Ех Иванко- де да беше ясно и точно
Както винаги нещата не са координирани между банката и посолството! Днес си платихме, но в Юнион не пожелаха да ни вземат по 345 eurо, защото нямали указания за това, така че........ Който може да се възползва до ъпдейтването на тарифата да дерзае
Ех Иванко- де да беше ясно и точно

Както винаги нещата не са координирани между банката и посолството! Днес си платихме, но в Юнион не пожелаха да ни вземат по 345 eurо, защото нямали указания за това, така че........ Който може да се възползва до ъпдейтването на тарифата да дерзае

Така беше и при предишното увеличение/смяна на валутата. От 1 юни имаше нови тарифи в евро но аз на 5 юни платих по старата в долари(става въпрос за първата такса). Никой не ме е карал да доплащам, както и много други платили в този период. Изводът - отиваш в банката, питаш колко, плащаш и изчезвашzita написа:

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Здравейте
Сега остана да кажат, че има промяна и на таксата за обработка.Тъкмо днес я платих! Успех на всички!
Изпратени DSC - 15.01.2007 г.
Интервю - 28.08-успешно
Монреал-10.05.2008 г.
Интервю - 28.08-успешно
Монреал-10.05.2008 г.
Нормално е да има промяна на таксата...в евро!
Промяна в таксата всъщност няма, но това се отнася единствено и само за канадския долар. Мисля, че таксата за виза както казвате е $490:
http://www.cic.gc.ca/english/informatio ... asp#note14
Това, че има движение по валутните курсове не означава, че таксата се е повишила. Просто в момента са изчислили, че 490 КАД са 345 евро, преди са били 325.
Плащайте и идвайте!
Не се блъскай народеееее, за всички ще има!!!
Промяна в таксата всъщност няма, но това се отнася единствено и само за канадския долар. Мисля, че таксата за виза както казвате е $490:
http://www.cic.gc.ca/english/informatio ... asp#note14
Това, че има движение по валутните курсове не означава, че таксата се е повишила. Просто в момента са изчислили, че 490 КАД са 345 евро, преди са били 325.
Плащайте и идвайте!
Не се блъскай народеееее, за всички ще има!!!