Зъболекар
-
- Обратна връзка:
Зъболекар
Привет на всички ,моля ако някой знае и има телефони на бг зъболекари в МОнтреал,нека ги даде.Но не на работещи на черно :Д
Благодаря ви
Благодаря ви
"Дори и да загубиш битката ,важното е да спечелиш войната "
Деси, във ВИКИ има много полезна информация - поразгледай я...
Аз и съпругата ми сме при д-р Юлиана Петрова и сме много доволни от нея.
За другите стоматолози от списъка нямам лични впечатления.
Даниел
Аз и съпругата ми сме при д-р Юлиана Петрова и сме много доволни от нея.
За другите стоматолози от списъка нямам лични впечатления.
Даниел
Vision without action is a daydream.
Action without vision is a nightmare.
Action without vision is a nightmare.
Прав си за всичко това, но колкото и добре да говоря френски и да се оправям с английски, относно медицинската терминология ми е по-лесно да се обясня на български и да зная, че съм правилно разбрана. Личният ми доктор е Квебекар, но англофон и се указа, че трябва да имам добри познания и по анатомия, за да се разберемmitashki написа:А мога ли до попитам защо ви е точно български заболекар? Другите са не по-малко кадърни аке не и по-кадърни. Е разбира трябва да знаете чужди езици за небългарите....

По темата: аз ходя при Д-р Александър Димитровски и съм много доволна. За съжаление, той не работи вече в Монреал, а в Лавал. Не зная дали ще ти е удобно да ходиш до там.
Дано по-бързо да си намериш добър стоматолог.
пак утрепа рибата, кажи некой дето не менти. щото вече бехме на такъв. ама как да го позная, по зъбите ли?krimon написа:ми естествено, че наблизо
от какъв зор да ходя в Мтл, като специалисти има навсякъде
важното е да ги намериш
някой друг форумник да ти каже за Мтл
така че стига крънка инфо.
а пък иначе си мислех колко умно си се изказала (както винаги де) в една друга тема.....
какво крънкане на инфо - ти май не разбираш, аз не познавам зъболекари в Мтл, изключвам българката ... След като не бях доволна от нея, потърсих наблизо където живея. Попитах съседи, приятели, познати и така избрах. Не съм питала във форума, защото едва ли някой щеше да ми посочи наблизо до мен зъболекар. Затова казах: да ти напишат тези, които живеят в Мтл.
Здравейте
На детето ни което е на 9 год. и половина трябва да му слагам скоби заради два от горните резци,които са малко по напред от другите.Ходихме на ортодонт,тя каза че сега можем да сложим скоби,до напролет ще се наредят зъбите.Притесняваме ме това,че тогава може би ще заминем за монреал,а ще трябва да продължи да ги носи още 1-1,6 год.нощем само , за не се върнат зъбите в същото положение.Исками се да ги оправим още от тук,но не знам там дали ще има кой да го наблюдава.Другия вариант е да изчакаме да се сменят всички млечни зъби и да слагаме брекети.Какво биха ме посъветвали тези които са в монреал.Успех на всички!
Изпратени DSC - 15.01.2007 г.
Интервю - 28.08-успешно
Монреал-10.05.2008 г.
Интервю - 28.08-успешно
Монреал-10.05.2008 г.