Потвърждение от Виена за получен факс
Потвърждение от Виена за получен факс
Здравейте,пуснахме факс до Виена,че приемаме датата и часът за интервю.Знае ли някой дали трябва да получим потвърждение,че отговорът ни е приет или сами да питаме.Притесняваме се да не се получи разминаване и да се прецака работата с интервюто.Все пак има и срок за изпращане на потвърждението...Ако някой знае молим за един кратък отговор.
- estoyanova
- Обратна връзка:
Скъпи съфорумци, не се тревожете. Скоро бях отговорила на някого точно по повод такива притеснения... Почти всички факс апарати, по-съвременни, а и не само, подават инфо, ако има проблем с излъчването. Аз лично и за моето интервю, и за това на сестра ми съм изпращала потвърждение по факса без абсолютно никакъв проблем. 

Подадени док.до Виена-13.12.06
Интервю-24.08.07
Изпр. док.до Букурещ-05.09.07
Получени баркодове-05.10.07
Получени форм.за медицински-17.10.07
Направени медицински-26.10.07
ОК на медицинските-09.11.07
Покана за визи-11.12.07
Визи-15.01.08
Интервю-24.08.07
Изпр. док.до Букурещ-05.09.07
Получени баркодове-05.10.07
Получени форм.за медицински-17.10.07
Направени медицински-26.10.07
ОК на медицинските-09.11.07
Покана за визи-11.12.07
Визи-15.01.08
fax
Привет
аз пуснах поканата от близката поща там служителката сложи поканата с лицето на горе, попитах я дали това е правилния начин защото на повечето факсове листа се слага с лицето на долу (то така си и пише на факса) получих си ОК но останах с притеснението че във Виена са получили "бял" лист. Реших да пусна поканата и с БГ поща но вече 2 седмици обратната разписка не се е върнала. И днес сутринта с риск да стана нахален
да пусна поканата и на посоченият меил в другата тема, 1 час след изпращане на емейла получих потвърждение от Lisa Schreiber че всичко е ОК
Сега остава да се учи здраво.
Успех
аз пуснах поканата от близката поща там служителката сложи поканата с лицето на горе, попитах я дали това е правилния начин защото на повечето факсове листа се слага с лицето на долу (то така си и пише на факса) получих си ОК но останах с притеснението че във Виена са получили "бял" лист. Реших да пусна поканата и с БГ поща но вече 2 седмици обратната разписка не се е върнала. И днес сутринта с риск да стана нахален

Сега остава да се учи здраво.

Успех
Go big or go home.