Къде да намеря график на Кофи
Къде да намеря график на Кофи
Привет на всички. Все още съм в БГ, но си организирам това-онова и бих искала да разбера къде мога да се информирам за графика на курсовете на Кофи за тази и следваща година, идея нямам как са организирани, на какъв период от време започват и т.н. Благодаря предварително на всички помогнали с информация
-
Koйто е минал по този път , може да му се струва смешно , ама на който му предстои...Значи , като ти насрочат среща за интервю , отиваш и водиш свободен разговор , за да установят на кое ниво отговаряш , като ти определят ниво , чакаш да ти се обадят кога започваш. И тук вече няма кой да ти даде точна иформация кога и къде , за форума поне , чакаш и това е. Едно ниво трае 2-3 месеца , така , че това е минимума през който ще чакаш , това , че си минал интервю преди Иван , не значи , че няма да извикат Иван преди теб, някои чакат повече от 6месеца.Може да бъдеш и резерва и ако някой не се яви до 2 седмици след започването на нивото , може да те повикат на негово място, минат ли 2 седмици от настоящата сесия , готви се евентуално за следващата , това е положението и е абсурдно да си нагласяш нещата по твое желание или поне така беше до скоро.
-
- Обратна връзка:
Да Странджата е прав. Ще трябва да се явиш на тест. След това ти казват къде и кога. На мен ми изпратиха писмо къде да се явя. Мисля, че това колко чакаш зависи от квартала, но не съм много сигурен. Моят курс започваше в началото на месец май, бях на тест в началото на февруари до колкото си спомням.