Спешно питане
Спешно питане
Здрасти!
На 25.05.06 успешно преминах интервюто за селекция за Квебек. Но сега ми предстои подаване на вторите документи до букурещ и ме тревожи това, че не мога да разбера колко е таксата за разглеждане на документи в Букурещ в Demande de visa de resident permanent canadien, което ми дадоха след приключване на интервюто. На първия ред има Taxe de meigrate- 490 CAD, следващата таблица е Processing Fees и таксата там е 550 CAD. И двете такси ли се плащат, или едната е за нещо друго, при положение, че съм платил вече такаса от 390 CAD за подаване на документи към Виена? Да не би едната такса да е за Визата?
На 25.05.06 успешно преминах интервюто за селекция за Квебек. Но сега ми предстои подаване на вторите документи до букурещ и ме тревожи това, че не мога да разбера колко е таксата за разглеждане на документи в Букурещ в Demande de visa de resident permanent canadien, което ми дадоха след приключване на интервюто. На първия ред има Taxe de meigrate- 490 CAD, следващата таблица е Processing Fees и таксата там е 550 CAD. И двете такси ли се плащат, или едната е за нещо друго, при положение, че съм платил вече такаса от 390 CAD за подаване на документи към Виена? Да не би едната такса да е за Визата?
- copadenieve
Още
Ама и двете такси едновременно ли се изпращат в Букурещ, или едната се дава за визата след като те одобрят в Румъния?
- copadenieve
Първо се плаща само таксата за разглеждане на документите. Хората си пишат, че всяко предварително плащане може да доведе до по-дълга обработка на документите. Ето и още един довод: ами ако решат я на етап медицински, я на последващ етап (не дай си боже) да кажат " Сори ама няма да ви дадем виза", за теб какво остава? Така че спокойно си прати сега таксата само за разлеждане, а като дойдат поканите за визи си пусни и таксата за виза.
I am here because you broke something!
Отново предварително благодаря
Бихте ли ми написали адреса и сметката на който се превеждат сумите за Букурещ,адреса на посолството го пише навсякъде, но IBAN и другите данни, както ги имаше за Виена не мога да издиря. Да не би в Union bank да знаят адреса?
Това е адреса:
Immigration Section/Service d'immigration
Canadian Embassy/Ambassade du Canada
1-3 Tuberozelor Str., sector 1
011411 Bucharest, Romania
Поправете ме ако греша! Още не сме пратили документите!
Immigration Section/Service d'immigration
Canadian Embassy/Ambassade du Canada
1-3 Tuberozelor Str., sector 1
011411 Bucharest, Romania
Поправете ме ако греша! Още не сме пратили документите!
„Човек, въпреки гения на своето изкуство, изтънчеността на разума си и многобройните си постижения – дължи своето съществуване на 15-те см. почва на повърхността на земята и факта, че вали.“
(неизвестен автор)
(неизвестен автор)