СРЕДСТВА ФИНАНСОВИ В КАНАДА

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
axl rose

СРЕДСТВА ФИНАНСОВИ В КАНАДА

Мнение от axl rose »

ЗДР КАТО ЧЕ ЛИ ТАЗИ ТЕМА БЕШЕ РАЗИСКВАНА НА ДЪЛГО И НА ШИРОКО ПРЕДИ,СТАВА ВЪПРОС ЗА СЪВЕТИ И ВАШ ОПИТ ПРАКТИЧЕСКИ ЗА ПРЕНАСЯНЕ НА ФИНАНСОВИТЕ СРЕДСТВА В КАНАДА.
МОЖЕ БИ ТУК ЩЕ СЕ ВКЛЮЧИ НЯКОЙ СИ ХЪЛБОЙ ИЛИ КАКЪВТО Е ТАМ,НО ЩЕ ПОМОЛЯ ИЗЛИЩНО ДА НЕ ЗАДРЪСТВА ПОЩАТА,НЯМА КОЙ ДА МУ СЕ ВЪРЖЕ .ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРЕН ДА СПОДЕЛИТЕ!
Аватар
balbi

Re: СРЕДСТВА ФИНАНСОВИ В КАНАДА

Мнение от balbi »

axl rose написа:ЗДР КАТО ЧЕ ЛИ ТАЗИ ТЕМА БЕШЕ РАЗИСКВАНА НА ДЪЛГО И НА ШИРОКО ПРЕДИ,СТАВА ВЪПРОС ЗА СЪВЕТИ И ВАШ ОПИТ ПРАКТИЧЕСКИ ЗА ПРЕНАСЯНЕ НА ФИНАНСОВИТЕ СРЕДСТВА В КАНАДА.
МОЖЕ БИ ТУК ЩЕ СЕ ВКЛЮЧИ НЯКОЙ СИ ХЪЛБОЙ ИЛИ КАКЪВТО Е ТАМ,НО ЩЕ ПОМОЛЯ ИЗЛИЩНО ДА НЕ ЗАДРЪСТВА ПОЩАТА,НЯМА КОЙ ДА МУ СЕ ВЪРЖЕ .ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРЕН ДА СПОДЕЛИТЕ!
Моето мнение е кеш и да си ги внесеш в банка тук.
Но има и други начини ... предполагам. Един приятел си ги внесе 1/2 травъл чекове и 1/2 кеш...
Ann
Обратна връзка:

Мнение от Ann »

Ние също се бяхме позаинтересовали и от други начини (пътнически чекове, в сметка и т.н.)за пренасяне на паричните средства , освен в кеш...., но в крайна сметка - паричките още от България в канадски долари, в чантичката (да ти е мирна главата) и тук още на следващият ден в банката.
В крайна сметка сами решавате.

Късмет!
Ако искаш да промениш света, започни първо от самия себе си!
axl rose

Мнение от axl rose »

АМИ АЗ МИСЛЯ ДА НАПРАВЯ ТАКА.АКО ОБИЧАТЕ СПОДЕЛЕТЕ И ВИЕ!
АЗ СЪМ САМ,ТОЕСТ ЗА ПРОВИНЦИЯ КВЕБЕК МИ ТРЯБВАТ МИН. 3600 $-4000 $ ЗА ЕДИН ЗАМИНАВАЩ ЗА ПЪРВИТЕ 3 МЕСЕЦА ПРЕБИВАВАНЕ.ТАКА ТЕЗИ СРЕДСТВА МИСЛЯ ДА ГИ ВЗЕМА ДИРЕКТНО С МЕН НА РЪКА,ЩЕ МИСЛЯ КЪДЕ ДА ГИ СЛОЖА ХА-ХА САМО ДА НЕ СА В ГАЗО ХА-ХА,ПОСЛЕ АКО СЕ НАЛОЖИ ОТ БГ ,МОИТЕ РОДИТЕЛИ,КОИТО ЩЕ ОСТАВЯ КАТО ПЪЛНОМОЩНИЦИ ДА МИ ИЗПРАЩАТ СРЕДСТВА,ДАНО НЕ СЕ НАЛАГА ДА Е ЧЕСТО ЗА ТЯХНА РАДОСТ,ПО ОБИКНОВЕН М/УНАРОДЕН БАНКОВ ПРЕВОД,СЛЕД КАТО ВЕЧЕ РАЗБИРА СЕ ИМАМ МЕСТНА КАНАДСКА БАНКОВА СМЕТКА.
РАЗУЧИЛ СЪМ И ДР.НАЧИНИ,РАБОТЯ И В БАНКА,НЕ ПРЕТЕНДИРАМ ЗА ПЪЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ И ИЗЧЕРПАТЕЛНОСТ,НО ОТ ДР.НАЧИНИ МНОГО СМИСЪЛ НЕ ВИЖДАМ.БАНКИТЕ ВИНАГИ СИ ВЗИМАТ КОМИСИОННИ,КОИТО НЕ СА МАЛКИ.
ПЪТНИЧЕСКИТЕ ЧЕКОВЕ В БГ СЕ ИЗДАВАТ С/У КОМИСИОННА ОТ 1%.В КАНАДА ПРИ ОСРЕБРЯВАНЕ СЪЩО ИМА ТАКАВА КОМИСИОННА,НЕ СЪМ ПРОВЕРЯВАЛ КАКВА ТОЧНО.ОСВЕН ТОВА ВИНАГИ ИМА РИСК ДА ЗАГУБИШ ИЛИ ДА ТИ ОТКРАДНАТ И ЧЕКОВЕТЕ,ВСЕ ПАК ПО ТОЗИ НАЧИН ПАК СЕ ПРЕНАСЯТ ПАРИ ,НО НЕ В БРОЙ.УЖ ПРИ ЗАГУБА ИЛИ КРАЖБА ТИ ГИ ВЪЗСТАНОВЯВАТ ДО 48 Ч,АМА НЕ Е ТАКА ЛЕСНО И БЪРЗО.
ЗА БАНКОВИТЕ КАРТИ СЪЩО Е ТАКА.ИМАШ КОМИСИОННИ ПРИ ВСЯКО ТЕГЛЕНЕ И ПЛАЩАНЕ В ЧУЖБИНА С ТЯХ.ПОВЕЧЕТО ОТ КАРТОВИТЕ ЦЕНТРОВЕ НА НАШИТЕ ГОЛЕМИ БАНКИ РАБОТЯТ ЛОШО И Е ВЪЗМОЖНО ДА СИ ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С ТЯХ ПРИ ТЕГЛЕНЕ,ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПЛАЩАНЕ ИЛИ ПРИ КРАЖБА.
РАБОТЯ В СЖ ЕКСПРЕСБАНК И МОГА ДА ВИ УВЕРЯ,ЧЕ АКО ИМАТЕ КАРТА ВИЗА ИЛИ МАСТЕРКАРД И ВИ Я ОТКРАДНАТ В ЧУЖБИНА,БЕЗ САМИЯ НОМЕР НА САМАТА БАНКОВА КАРТА НЕ МОЖЕТЕ ДА Я БЛОКИРАТЕ,ТОЕСТ КРАДЦИТЕ СПОКОЙНО МОГАТ ДА СИ ТОЧАТ.
ДАВАМ ВИ ЕДИН СЪВЕТ.НЕ ПОЛЗВАЙТЕ УСЛУГИТЕ НА ЕКСПРЕСБАНК ,ОСОБЕНО БАНКОВИТЕ КАРТИ,РЕДОВНО БАНКОВИЯТ ИМ СОФТУЕР НЕ РАБОТИ И НИКАКВИ ПАРИ НЯМА ДА ИЗТЕГЛИТЕ В ЧУЖБИНА С ТЕХНИ КАРТИ.
ТА ТАКА.ГОТОВ СЪМ ДА ОБСЪДИМ И ДР.НАЧИНИ.АЙДЕ,ЧЕ СЕ УВЛЯКОХ!
axl rose

Мнение от axl rose »

АМИ,ОТ МНОГО ПИСАНЕ САМ СБЪРКАЛ .
МИНИМУМА ЗА 1 ЧОВЕК ЗА КВЕБЕК Е 2600 $ ЗА 3 МЕСЕЦА,ДА НЕ ВИ БЪРКАМ ДЕ.
АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

abe човек , пиши с малки букви, че така е много дразнещо.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
ludgidiya

$$$

Мнение от ludgidiya »

Вземи си паричките в джоба и не се бой!, никой нямя да ти ги открадне. С една ластичка и си готов. За да не бият на очи излишно, загъни ги в хартийка, та като ги вадиш по скенери да не се боиш.
правил съм го много пъти и обикновено ги загъвам в опаковка от шоколад и си ги държа в задния джоб. Никой не го е грижа твоите пари, лимита е 10 000 лева, без да се декларират.На летището го пише на табла.
Поздрави!
ПОСТОЯНСТВОТО Е В ОСНОВАТА НА ВСЕКИ УСПЕХ!
Публикувай отговор