Хранителни помощи
Хранителни помощи
Здравейте!Бях чел преди известно време,че има места във всеки квартал,където може да се запишеш и да получаваш хранителни помощи.Ще се радвам,ако някой ми даде повече информация.Благодаря!
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
И виж колко лесно и бързо, направо мигновено става това овълчване. На теб не ти отговориха, та се наложи сам да си намериш отговора и сега и през ум не ти минава да споделиш информацията с останалите.lucio написа:Е,драги ми сънародници,не се намери никой да ми помогне и както се очаква повиках неволята.Човек за човека е вълк(за жалост),ако има някой полза от тебе-ставаш,ако ли не-никой не те поглежда(камо ли да си в нужда).
Весел ден от мен!!!
Какво излиза? Ще дадем, само ако преди това сме взели, или как?
Да оставим настрана факта, че изобщо не споменаваш за кой град и кой квартал става въпрос, а чакаш конкретни отговори.

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
-
ами да вземем да си турим всичко по един динамичен *** ей тъй за изпразване на напрежението.... моля, хайде не си на пуберска възраст,
ааа днес у вестника има обява за хапчета един вид виагра, дават ги срещу намаление, сто процента натурал, що не си вземеш, може да ти помогнат повече от картинките тука. побързай....
ааа днес у вестника има обява за хапчета един вид виагра, дават ги срещу намаление, сто процента натурал, що не си вземеш, може да ти помогнат повече от картинките тука. побързай....
Ама и ти си намерил кого да питаш. Да беше прочел първо. Тук са най-великите от великите. Чудя се как тая тема е паднала толкова бързо. По принцип е трябвало да стане хит. Да те оплюят на поне 20 страници. Ама величковците са си затраяли. Явно са им още пресни спомените от църквите.lucio написа:Е,драги ми сънародници,не се намери никой да ми помогне и както се очаква повиках неволята.Човек за човека е вълк(за жалост),ако има някой полза от тебе-ставаш,ако ли не-никой не те поглежда(камо ли да си в нужда).
Весел ден от мен!!!
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Eй, един да си признае че взима под 100К и му трябва храна за помощ.
Отговарям по същество: Такива места са някои църкви и фудбанките. Така е в Канада, трябва и в Кебек да е така. Потърси в Интернет или телефонния указател местни адреси. Обаче дават веднъж на 1 - 2 месеца, само на нея не може да се разчита.
Отговарям по същество: Такива места са някои църкви и фудбанките. Така е в Канада, трябва и в Кебек да е така. Потърси в Интернет или телефонния указател местни адреси. Обаче дават веднъж на 1 - 2 месеца, само на нея не може да се разчита.
Т'ва верно ли. Тея каубойци ще ви уморят от глад бе. В наше село ни зачислиха на разкладка още с пристигането. Всяка седмица. Ако пропуснеш деня ти се обаждат в къщи кога да ти донесат манджата. Дедовците и бабите се обиждаха кръвно ако им откажеш консервите. Интересът им изчезна когато вече знаеха за нас повече отколкото ние за себе си.7George написа:Обаче дават веднъж на 1 - 2 месеца, само на нея не може да се разчита.
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Добре казано...и верно. Ама именно този дето има право да съди е казал първо да погледнем гредата в собственото си око преди да посочим сламката в чуждото.lucio написа:И моля,господин Linko,не съдете прибързано хората,т'ва има кой да го върши.
Не мога иначе да си обясня как така лесно ни квалифицира като "вълци" и използвачи, които дори не те поглеждат ако не си им от полза, само защото никой не е писал в темата ти а само на лични. При това си получил исканата помощ.

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!