Въпрос за позволен багаж с чехите...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
compaq

Мнение от compaq »

alkaponbg написа:Не се задълбочават толкова на летището в София за тежината, единия ни куфар тежеше 28 кг :shock:, но нищо не казаха, по-скоро на големината на чантите обърнете внимание, говоря за полет с чехите
Съвсем приятелки искам да обърна внимание на това, че при някой, ако е станало по даден начин не значи, че и при другите ще е същото. На наши познати например им направиха проблем за съвсем малко над нормата дори. Всеки сам си поема риска. Много зависи на какъв служител ще попаднеш.
Последно промяна от compaq на Нед Сеп 16, 2007 2:11 am, променено общо 1 път.
compaq

Мнение от compaq »

Blato написа: Между другото свърх багаж с тегло на куфар до 32кг се заплаща само 10Е допълнително.

Тоест можете да добавите още по 18кг багаж на човек срещу допълнителни 20Е.

П.с. Вместо да се чудите можете да завъртите един телефон и ще получите цялата ви необходима информация.
Доколкото на мен ми е известно се плаща за всеки кг свръхбагаж процент от цената на билета за бизнес класа, но за да няма недоразумения
Blato написа: П.с. Вместо да се чудите можете да завъртите един телефон и ще получите цялата ви необходима информация.

Това бих ви посъветвал и аз. :idea:
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Нямало проблеми ли?!! Нашите куфари до един бяха между 24 и 27 кг и служителката не пусна лентата нито един път. Просто ми нареждаше да свалям и оставям куфара настрана. Аз викам срамежливо: "Ами ако трябва да си доплатя за свръхбагаж?", а тя: "Господине, за всеки куфар ще трябва да заплатите по 110 евро." :shock: :shock: Че като почнаха едни кандърми после, едни сърцераздирателни молби...акъла да ти се вземе. :)
Еле смили се госпожата и вдигна телефона та се обади на превозвача. Отсреща явно я попитаха има ли куфар с тегло над 28 кг., защото тя отговори: "Не, над 28 кг. няма." След което одисеята ни приключи щастливо и куфарите тръгнаха по лентата. :)
Следващия път няма да рискувам и толкова щото и на по-опак служител мога да попадна.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Публикувай отговор