нашият проект

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
kate_m

нашият проект

Мнение от kate_m »

Здравейте ,понеже ни предупредиха 4е ще бъдем на интервю,сега вече ме тресе треска и искам да питам някои ,които са минали дали имаха въпрос Parlez moi de votre projets? Идеи имате ли за някакъв отговор?
От кои саитове да си намеря оферти за работа?
compaq

Мнение от compaq »

compaq

Мнение от compaq »

Не се знае дали точно с тези същите думи ще ти зададат този въпрос, но със сигурност ще те питат. С отговора на въпроси относно какви намерения имаш да реализираш в Кебек и доколко си информиран за всичко, което ти предстои, интервюиращия ти поставя точки за мотивация.
kate_m

Мнение от kate_m »

да много благодаря за сайтовете , само че ако може някои да ми каже горе долу какво е казал.Дали още от летището как ще вървим стъпка по стъпка или пък какво искаме да работим и как ще го постигнем.
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

kate_m написа:да много благодаря за сайтовете , само че ако може някои да ми каже горе долу какво е казал.Дали още от летището как ще вървим стъпка по стъпка или пък какво искаме да работим и как ще го постигнем.
Кате, ти как си представяш първите си дни/месеци/години в Канада и какво смяташ да правиш през това време? Отговори си на този въпрос и същото го кажи и на интервюто. Не е нужно да е напълно реалистичен план, може и да е някоя мечта :D
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
kate_m

Мнение от kate_m »

ами да вероятно трябва да си помечтая,аз много не си го позволявам напоследък ,щото все едни такива розови са ми ме4тите за Канада , а ние я идем я не, а и знам ,че няма да е цветя и рози там:(
Благодаря за отговора Иванко13.
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

kate_m написа:ами да вероятно трябва да си помечтая,аз много не си го позволявам напоследък ,щото все едни такива розови са ми ме4тите за Канада , а ние я идем я не, а и знам ,че няма да е цветя и рози там:(
Благодаря за отговора Иванко13.
Още от сега съм те отрязал с точките за мотивацията :D Стегни се и събери де що има положителна информация за живота в Квебек, за професията ти там, за възможностите за децата, за култура, за спорт, развлечения... абе каквото ти дойде на акъла... После се опитай да си представиш как се вписваш в пеизажа и готово. Ама така да чакаш някой да ти обяснява кво казал как го казал в коя част на интервюто го е казал и дали е питал придружаващия кандидат за същото, е пълна загуба на време и никаква полза за по нататък, когато наистина ще се наложи да понаучиш повечко за живота в Канада.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
kate_m

Мнение от kate_m »

:D благодаря , аз имам нужда от такав който да ме мотивира :)
Публикувай отговор