Защо толкова много канадци са алергични - фъстъци и подобни
Аз пък развих алергия като дойдох тук и все още не мога да разбера как стана тая работа?????
Но пък за алергиите от фъстъци, според мен не е вярно, че в Северна Америка има повече алергични хора, а просто тук както survivor каза предупреждават повече по различни причини.
То и аз мислех, че има повече инвалиди тук, но просто в бг те не могат да излизат така и не съм ги виждала, не че и там няма...
Но пък за алергиите от фъстъци, според мен не е вярно, че в Северна Америка има повече алергични хора, а просто тук както survivor каза предупреждават повече по различни причини.
То и аз мислех, че има повече инвалиди тук, но просто в бг те не могат да излизат така и не съм ги виждала, не че и там няма...
- Kan_Tangra
Според мен наистина тука хората с алергии са много повече и това е следствие на модифицираната храна или пък на химикалите в нея.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Powered by bateto
и аз да се включа - изумявам се от количеството хапчета ( в това число и "невинните" витамини) които поглъщат хората на този континент! Не може здрав прав мъж на 30+ години да пие по една шепа "витаминчета" всеки ден, да тича на джогинг като луд всяка вечер след работа и на това да му вика поддържане на добра форма! всяко нещо с мярка, ама тук май са я изгубили!
А аз и в България съм виждала да се тъпчат с хапчета, тъй че не е само тук, а пък на джогинга не виждам кое му е злето. Но най-смешно е да видя някой да бяга сутрешния джогинг посред някоя огромна улица пълна с коли - кой знае колко повече му вреди да гълта пушеците от колите и то като бягаш влиза по дълбоко, отколкото му помага бягането за здравето, но това е друг въпрос 

Много ми е странно това дето го приказвате, аз в България почти не познавам човек без някакъв вид алергия.
че и бабите и дядовците ми имаха алергии. Може би хората живя ли почти изцяло в градска среда са по - склонни , отколкото ако си израснал сред природата.

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- Kan_Tangra
Галадриел,Galadriel написа: Но най-смешно е да видя някой да бяга сутрешния джогинг посред някоя огромна улица пълна с коли - кой знае колко повече му вреди да гълта пушеците от колите и то като бягаш влиза по дълбоко, отколкото му помага бягането за здравето, но това е друг въпрос
На "джогиращите" сред колите всеки път им се чудя

алергия
Имам мнение по въпроса, и то е , че северноамериканците са просто продукти на тяхната си фармация и паранои за алергии , но най важното е че не ядат
истинско КИСЕЛО МЛЯКО!
Бактериите на истинското кисело мляко, ако не са убити от Данонци или от Баба си, са естествен имуностимулатор.
Поздрави!
истинско КИСЕЛО МЛЯКО!
Бактериите на истинското кисело мляко, ако не са убити от Данонци или от Баба си, са естествен имуностимулатор.
Поздрави!
ПОСТОЯНСТВОТО Е В ОСНОВАТА НА ВСЕКИ УСПЕХ!
- Kan_Tangra
алергията като явление е именно следствие прекомерно стимулирана имунна система
тъй че киселото мляко най-много да навреди за алергиите.
към ира: вие софиянци мн се оплаквате, а имате такъв хубав въздух
това, че имаш мн познати с алергии е случайно и няма връзка с града явно.
тъй че киселото мляко най-много да навреди за алергиите.
към ира: вие софиянци мн се оплаквате, а имате такъв хубав въздух

това, че имаш мн познати с алергии е случайно и няма връзка с града явно.
pumpy написа: