Кога ще ни извикат на интервю?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
kristin

Кога ще ни извикат на интервю?

Мнение от kristin »

Скъпи съфорумци вече получихме акюзе, но там се опоменава, че в следващите шест месеца да очакваме покана за интервю.Какво означава това, ще можем ли да минем на интервю до края на 2007 или ще ни извикат чак на пролет 2008г.Според вас какво бихми могли да очакваме?Какви са датите на сесиите, някой може ли да ми напише накратко?Благодаря предварително на всички, които ще ми дадат някаква ясното по този въпрос.
kapitanovn
Обратна връзка:

Мнение от kapitanovn »

Здрасти, за това кога е сесията има много версии и засега ноември не е отпаднала (ама знае ли човек :roll: ). Кога сте подавали док?
Ние ги засилихме началото на март и се съмнявам, че ще ни викнат сега (има хора чакащи от декември миналата година :shock: ). Та можеш да се ориентираш горе-долу макар че поканите НЕ идват в хронологичен ред!
Та така, айде успех, а дотогава... :beer: :beer: :beer:
4udenka

Мнение от 4udenka »

Няма невъзможни неща, но статистиката показва, че вероятността да ви извикат тази година е почти нулева. Напролет ще да е. А датите на сесиите за следващата година дори в офиса във Виена още не ги знаят - цитирам ти личен отговор от Лиза Шрайбер. Така че никой все още не би могъл да ти каже конкретен месец. Някой път има през февруари, друг път - направо през май... Божа работа. Важното е търпение да имаш, другото важно сте го подкарали вече :wink: . Късмет!
26.05.2008 - интервю
30.10.2008 - докс Букурещ
10.11.2008 - баркодове
27.11.2008 - медицински формуляри
04.12.2008 - мед. направени
20.12.2008 - ОК на мед.
06.01.2009 - покана за визи по мейл
09.01.2009 - изпратени;12.02.2009 - визи
Аватар
aligator

Мнение от aligator »

И аз съм със същите въпроси и съмнения.Изпратихме документи през Май,получихме акюзе,после отказ и сега вече ще изпращам по-високо ниво за френския.През май испратих 5-6 ниво,а сега ще пращам за 7-8 ниво.И се надявам да ми го зачетат и да ме включат възможно най-скоро в списъка за интервюта щото хич не ми се чака.
Публикувай отговор