Карловска луканка в Монреал?
-
- Обратна връзка:
Карловска луканка в Монреал?
Здравейте всички, които си падат по българските деликатеси, а в момента живеят в Монреал!
Абе хора, прияло ми се е Карловка луканка....., някой да има представа от къде да се снабдя с една-две щафети?
Чух, че имало някакъв скад (или магазин) с наши родни хранителни стоки. Кажете, моля Ви, къде се намира въпросният магазин (ако въобще съществува такъв), щото ако има някоя бременна, сещате ли се какво може да се случи...?
Тежко на мъжа й, ако го пуснат из "малкият" град Монреал!
Абе хора, прияло ми се е Карловка луканка....., някой да има представа от къде да се снабдя с една-две щафети?
Чух, че имало някакъв скад (или магазин) с наши родни хранителни стоки. Кажете, моля Ви, къде се намира въпросният магазин (ако въобще съществува такъв), щото ако има някоя бременна, сещате ли се какво може да се случи...?
Тежко на мъжа й, ако го пуснат из "малкият" град Монреал!
Ако искаш да промениш света, започни първо от самия себе си!
-
- hullboy
- Изгонен от форума
Абе хора, много ми се иска да си пусна данъчната декларация.
Чух, че имало някакъв наш, роден лицензиран експерт-брокер в Монтреал които може да ми намали данъците защото печалбата на фирмата ми е много голяма.
Аз живея в Квебек.
Кажете, моля Ви, къде се намира въпросният експерт (ако въобще съществува такъв.)
Чух, че имало някакъв наш, роден лицензиран експерт-брокер в Монтреал които може да ми намали данъците защото печалбата на фирмата ми е много голяма.
Аз живея в Квебек.
Кажете, моля Ви, къде се намира въпросният експерт (ако въобще съществува такъв.)

Последно промяна от hullboy на Съб Сеп 01, 2007 10:22 pm, променено общо 1 път.
- hullboy
- Изгонен от форума
Ама аз ги предплащам данъците още от тази година за другата защото печалбата е много голяма и така го караме по естимейт от минали години.
Като ще ходя при него да свършим и двете наведнъж.
Искам той да естимейтне колко ще са данъците и с колко може да ги намали за да го сравня с това което искат данъчните сега през септември като данък за другата година, нали е лицензиран експерт брокер.

Като ще ходя при него да свършим и двете наведнъж.
Искам той да естимейтне колко ще са данъците и с колко може да ги намали за да го сравня с това което искат данъчните сега през септември като данък за другата година, нали е лицензиран експерт брокер.

-
- Обратна връзка:
Драги ми hullboy, не те разбирам :nenam: ....., но няма и да се старая.
Аз попитах нещо конкретно, който имаше желание да помогне- отговори кратко и ясно (за което пак благодаря на filipne).
Мисля, че по кофти начим ме понтираш....ако това е твоят начин да се "рекламираш"- О.К.
Аз попитах нещо конкретно, който имаше желание да помогне- отговори кратко и ясно (за което пак благодаря на filipne).
Мисля, че по кофти начим ме понтираш....ако това е твоят начин да се "рекламираш"- О.К.
Ако искаш да промениш света, започни първо от самия себе си!