Най-добре се живее във Ванкувър ?!?
добре бе хора, а Торонто какво е? същото село като Ванкувър
не съм била, нищо незнам за Ванкувър....
но като гледам всички пишат , че са доволни от климата там....., а това не никак малко..
а за мен климата е най-големия проблем тук, особено в торонто, лятото е отврат, зима няма, т.е. сняг няма , а само студ и вятър.........
в монтреал пък ги тресе студа и снега, незнам може би Ванкувър е алтернатива

не съм била, нищо незнам за Ванкувър....
но като гледам всички пишат , че са доволни от климата там....., а това не никак малко..
а за мен климата е най-големия проблем тук, особено в торонто, лятото е отврат, зима няма, т.е. сняг няма , а само студ и вятър.........
в монтреал пък ги тресе студа и снега, незнам може би Ванкувър е алтернатива

-
- Обратна връзка:
Е стига сте слагали климата като причина за хубаво и лошо. Климат къща не храни (с изключение на метеоролозите и всякакви там). Сега къде било студено, къде било топло. То човек угода няма откъм времето. За мен лятото е по-гадно щото е много жега. Колкото и да се разсъбличаш навън няма отърване, жегата те сгърчва. А зимата като съм облечен и не ми пука
Прекарвал съм цели дни навън при -20. Не е толкова страшно.

-
Свилко, чакам зимата и -20 да станеSvilko написа:Е стига сте слагали климата като причина за хубаво и лошо. Климат къща не храни (с изключение на метеоролозите и всякакви там). Сега къде било студено, къде било топло. То човек угода няма откъм времето. За мен лятото е по-гадно щото е много жега. Колкото и да се разсъбличаш навън няма отърване, жегата те сгърчва. А зимата като съм облечен и не ми пукаПрекарвал съм цели дни навън при -20. Не е толкова страшно.

Батето никъде не е писал, че е бял.bateto написа:Миналата седмица бях във Финикс Аризона и Лас Вегас.Съответно термометърът в 6 следобяд показваше +47 и +49.По улиците се мотат само мексиканци,бял не може да видиш.

Иначе то в трака си има климатик, ето как е оцелял. За едно откачаване/закачване все ще остиска навън да излезе.
А климатът във Ван никак не е лош, лятото си е супер:
http://www.flickr.com/photos/7georgesph ... 544826059/
А тия класации явно си ги нагласят както си искат. На друго място пък пишеше, че в BC е най-високата престъпност в Канада...
Да 4овек може да преживее доста .Има и преживели по 30 години каторга в Сибир ама факта 4е са преживели там не прави мястото привлекателно.Svilko написа:Е стига сте слагали климата като причина за хубаво и лошо. Климат къща не храни (с изключение на метеоролозите и всякакви там). Сега къде било студено, къде било топло. То човек угода няма откъм времето. За мен лятото е по-гадно щото е много жега. Колкото и да се разсъбличаш навън няма отърване, жегата те сгърчва. А зимата като съм облечен и не ми пукаПрекарвал съм цели дни навън при -20. Не е толкова страшно.
По принцип някои като отива на ново място отива с надежда да живее по добре а не да преживява в условия подобни на Сибирсикте.
А ина4е си е наистина персонално /някои оби4а студ , друг топло и так нататка,но обикновено там дето е по топло ( не говоря zа жега) е по населено и доста пално с богати а дето е ко4ан богат 4овек не ходи там.

Джордж,7George написа:Батето никъде не е писал, че е бял.bateto написа:Миналата седмица бях във Финикс Аризона и Лас Вегас.Съответно термометърът в 6 следобяд показваше +47 и +49.По улиците се мотат само мексиканци,бял не може да видиш.![]()
Иначе то в трака си има климатик, ето как е оцелял. За едно откачаване/закачване все ще остиска навън да излезе.
А климатът във Ван никак не е лош, лятото си е супер:
http://www.flickr.com/photos/7georgesph ... 544826059/
А тия класации явно си ги нагласят както си искат. На друго място пък пишеше, че в BC е най-високата престъпност в Канада...
абе точно това ми мина през акъла, каква странна смеска е Батето

- hankroum
- Обратна връзка:
класацийте са като за автомобилите:
т.е. всеки весник или списание си има собствено мнение.
много статиите са платени с цел заселване на тези райони а в крайна сметка не е вярно това което не написано.
Ванкувър е хубав ама само от самолета да го видиш,
а Торонто само на картичка.
това е истината.
т.е. всеки весник или списание си има собствено мнение.
много статиите са платени с цел заселване на тези райони а в крайна сметка не е вярно това което не написано.
Ванкувър е хубав ама само от самолета да го видиш,
а Торонто само на картичка.
това е истината.
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
ех батка,защо не драсна един ред,щеше да видиш и някой друг бг-рин сред мексиканцитеbateto написа:Миналата седмица бях във Финикс Аризона и Лас Вегас.Съответно термометърът в 6 следобяд показваше +47 и +49.По улиците се мотат само мексиканци,бял не може да видиш.

Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Аз съм бил и в двата града и мога да ти кажа, че още като минеш границата към Канада и пътя става тесен и скапан. Иначе като цяло downtown е доста добър, но предградията са нищо сравнени с предградията на Сиатълsando написа:Ти бил ли си в сиатъл, засто тука на село(ванкувър), определено е по добре.
а за дъжда, всеки чул недочул, аз не съм слагал яке от миналиа декември, дълъг панталон слагам само като падне под нулата.за около 2,3 дена.