Аз феанор 31 г.,с блестящ френски 3/3 , внушителен трудов стаж близо 2 г (легален), висше , самотен , неосъждан и т.н., както пееха Щурците

Жена Ми 29г. ,френски 6/5, английски 6/5, висше , трудов стаж над 5 г
с 2 деца сме .
Началото на интервютобе много обнадеждаващо , след като се представи и каза накратко какво ни предстои да изясним (в събеседването) попита феанор - ка дали за нея това е първи брак , тя каза да и се надява да е и последен

И така реда на въпросите беше както следва: В каква фирма сте работили? , Като каква сте работили?Какви проекти сте правили?Жена ми започна и откара един лека нощ деца от стария формат, А вие Мусю, ме извади от приятния унес в който се бях отнесъл отново .И се започна едно абе ако сте гледали Фолти тауърс преди време е аз бях като Мануел с англето.В действителност човека беше страшно разбран и като ме пита защо Аджаба бачкам като овриер дю монтажа а имам дипльом за професор му казах Моя с 2 ремаркета се бачка нон стоп а с учителската селъри ми стига само за тебеширите за 2 седмици.Той кима, кима, благодари се че е още далеч от бремето на мариажа и премина към Дипломите за образование.Тук той изцяло се доверяваше на преводачката като само сверяваше датите от формуляра с оригиналите, Въпросите тук му бяха свързани с: Е, ли е възможно според Вас да си намерите работа с тези професии.Ние само това и чакахме разпънахме оферти за работа , показахме всичкия си арсенал надлежно и целенасочено събиран от Иванко 13 , като за финал му показах и снимки на последния си проект (работя като ланд. архитект).Той остана много доволен и зададе въпроса , на който нямах отговор ;А когато сняг забръска , що ще чиниш ти зимъска?Ами добри овриери се търсят на всякъде (Както казваше Влко Кънев в Оркестър без име ) Ние сме туристическа страна .Той се усмихна , кво ли си каза Мотики има за всички.......

Сега сериозно !!!!!
Прекрасен човек , който те предразполага да се отпуснеш и преодолееш първоначалния стрес
Прекрасно чуство за хумор , добронамерен и повтаря всичко колкото е необходимо.
На финала каза " Знам , че първите 1- 2 г ще ви е много трудно , аз виждам че и сега работите всякаква работа , но не се предавайте Вие имате нужното образование и стаж не се подценявайте и се стремете да работите това което сте учили"Държеше се с нас като с равни много сме впечатлени и обнадеждени!Казах му , че ако всички в Квебек са като него значи не съм сбъркал избора на държавата!
специални благодарности на Иванко 31 Венко за инфото за паркинга и на всички вече заминали наши приятели зад океана