Къде да се оплача?
Къде да се оплача?
Значи преди месец ни разбиха колата, в гаража на блока, и гепиха радиото. Рапорт в полицията и т.н., както си му е реда. Нощес гепили номера на колата, пак от гаража! ще ходя в полицията отново, пак по етапен ред, рапорт, бла-бла.
Та въпросът ми е, на кого мога де се оплача от безхаберието на консиерja, защото го уведомих за първата кражба, освен това е очеизваждащо, че това е дело на някои пишлегар от блока. В гаража са само 2 коли. Дали Regie du logement трябва да се обърна?
Та въпросът ми е, на кого мога де се оплача от безхаберието на консиерja, защото го уведомих за първата кражба, освен това е очеизваждащо, че това е дело на някои пишлегар от блока. В гаража са само 2 коли. Дали Regie du logement трябва да се обърна?
Re: Къде да се оплача?
Според мен трябва да сложите нещо в колата, което да предизвика хъшлака пак. Издебнете го и му строшете ръцете - той после да ходи да се оплаква...на арменския поп!Gonzo#1 написа:Значи преди месец ни разбиха колата, в гаража на блока, и гепиха радиото. Рапорт в полицията и т.н., както си му е реда. Нощес гепили номера на колата, пак от гаража! ще ходя в полицията отново, пак по етапен ред, рапорт, бла-бла.
- Optimist Creed
.
Единственото ти спасение е вече да се паркираш на улицата и по-настрани от блока.
Така ще спестиш малко и от наем на гараж.
.
Случайно билдинга ти да е на N 3325 ?
Така ще спестиш малко и от наем на гараж.

Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
Здрасти Гонзо.От известно време правя безрезултатни опити да продам форда.Дай адреса на гаража да го паркирам там и ако имам късмет ще почерпя.
За уплаквания както ти казаха и другите търси Арменския Поп,телефона му можеш да вземеш от подписа на Спийди.
А за сведение на незнаещите,предимно на тези които са в България запътили се към ;рая; искам да кажа ,че местните куки се изживяват най вече като кондуктори и катаджии,като преоритетно функциите им са събирателни ,а не издирвателни.Спомням си навремето на един комшия след като редовно му точеха бензина от резервоара в подземния гараж за капак му вдигнаха и вана на трупчета заради 4 нови гуми тогедър с джантите как полицаите му препоръчаха да си сложи видео камера с 24 часово наблюдение за да може в следващ случай на посегателство на личната му собственност да вземат някакво отношение ,а не така да им идва с голи ръце и те да се чувстват виновни.
Така ,че търси Арменския Поп и не се занимавай с бехаберни кондуктори ,аконе за друго поне да соестиш някой нерв и поредното разочарование от приемната ти родина .
За уплаквания както ти казаха и другите търси Арменския Поп,телефона му можеш да вземеш от подписа на Спийди.
А за сведение на незнаещите,предимно на тези които са в България запътили се към ;рая; искам да кажа ,че местните куки се изживяват най вече като кондуктори и катаджии,като преоритетно функциите им са събирателни ,а не издирвателни.Спомням си навремето на един комшия след като редовно му точеха бензина от резервоара в подземния гараж за капак му вдигнаха и вана на трупчета заради 4 нови гуми тогедър с джантите как полицаите му препоръчаха да си сложи видео камера с 24 часово наблюдение за да може в следващ случай на посегателство на личната му собственност да вземат някакво отношение ,а не така да им идва с голи ръце и те да се чувстват виновни.

Така ,че търси Арменския Поп и не се занимавай с бехаберни кондуктори ,аконе за друго поне да соестиш някой нерв и поредното разочарование от приемната ти родина .

Re: .
на 5005Optimist Creed написа:
bateto, ще гледам да те уредя, нали сам добра душа
. аз първия път се разправях с ченгетата, питах дали само с очи ще гледат колата, че имаше отпечатъци, а момъка-консабал взе да ми говори като от реклама глупости, ама по едно време се умълча, като видя как го гледам....
онзиден6ня беше по в час, не го мързеше поне.
а за камерката, действам аз по въпроса, не знам доколко е законно обаче, ама и да ми трошат талигата също е незаконно.

онзиден6ня беше по в час, не го мързеше поне.
а за камерката, действам аз по въпроса, не знам доколко е законно обаче, ама и да ми трошат талигата също е незаконно.
- Optimist Creed
.
Втората кола в гаража на консиержа ли е ?
Идеята за камера е добра. Аз вече си инсталирах и канал 000 ми е от най-любимите.
Идеята за камера е добра. Аз вече си инсталирах и канал 000 ми е от най-любимите.
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
Можеш да запо4неш с едно писмо до собственика на блока, в което да опишеш безхаберието на консиержа. След това, напиши, 4е си сериозно загрижен и за твоят апартамент и за сигурноста на семейството ти. Поискай да се сменет клю4овете и да се направи вси4ко вьзможно да се ограни4и достапьт в блока на слу4айни лица.
АКо няма ефект от писмото, напиши друго писмо, но този пьт до Режито и опиши безхаберието на консиержа и на собсвтеника. Ще видиш, 4е работата става. Ще се размьрдат в крайна сметка. Не заплашвай никого, но просто им кажи, много у4тиво, 4е имаш намерение да използваш вси4ки средства за да ги накараш да си изпьлняват задьлженията. Успех...
АКо няма ефект от писмото, напиши друго писмо, но този пьт до Режито и опиши безхаберието на консиержа и на собсвтеника. Ще видиш, 4е работата става. Ще се размьрдат в крайна сметка. Не заплашвай никого, но просто им кажи, много у4тиво, 4е имаш намерение да използваш вси4ки средства за да ги накараш да си изпьлняват задьлженията. Успех...