Поправка на цифров фотоапарат - КЪДЕ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
DIMELBE

Поправка на цифров фотоапарат - КЪДЕ?

Мнение от DIMELBE »

Здравейте,
имам хубав цифров фотоапарат (PENTAX Optio MX) донесен от БГ, който обаче след 2 годишна употреба преди 3 дни загуби "образ и картина" - дава само черен екран и нищо повече :( .
Знаете ли някой сервиз за подобна техника в Монтреал? Имате ли някакви други предложения за действие в случая?
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ВСИЧКИ ОТГОВОРИ СВЪРЗАНИ С ТЕМАТА!
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
becks

Мнение от becks »

Ти пробва ли да му сложиш наистина хубави батерии? Щото и моя фотоапарат тази седмица се самоизключваше. Добре че се разрових из няколко форума, а не го дадох за поправка ;)
Аватар
DIMELBE

Мнение от DIMELBE »

becks написа:Ти пробва ли да му сложиш наистина хубави батерии? Щото и моя фотоапарат тази седмица се самоизключваше. Добре че се разрових из няколко форума, а не го дадох за поправка ;)
Батерията му е ок, заредих я до край и не е в нея проблема :( и аз се надявах да е оттам но...... За съжаление може и оптиката да се е прецакала :cry: . Някой ако има представа или идеи за действие, нека даде съвет. Апаратът е доста хубав и ми се иска да си го оправя, но нито зная добри сервизи, нито цени - предполагам, че са доста соленки.
МЕРСИ!!!
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

becks е прав, защо не му вземеш първо нова батерия. На нашия решарджабал батериите просто им беше изтекъл живота. Зареждах ги, след като ги сложа в апарата ни звук ни картина. Пробвай това първо ... PENTAX не са лоши апарати та не вярвам за толкова кратко време да се скапе...
Аватар
DIMELBE

Мнение от DIMELBE »

ОК ще пробвам първо този вариант.
THANKS! :beer:
Публикувай отговор