Здравейте и от нас,
нашето интервю беше на 24.08 от 14,30 ч., но и ние докато се приберем и доберем до РС-то...

Интервюто ни мина общо взето почти по същия начин, както са писали хората преди нас. Продължи около 1 час и 15-20 мин. Смятам, че господина наистина е добронамерен и много любезен. Въпросите, които ни зададе бяха същите, както на описалите преди мен. Пита ни какво точно работим в момента, какво знаем за живота в Монреал, знаем ли какви са наемите, имаме ли приятели там, с какво се занимават и т.н. На моменти в старанието си да говори ясно и отчетливо според мен говореше по-скоро неясно, но... това е мое мнение. Моят съпруг, който е водещия кандидат се справи блестящо и разбираше почти всичко. Бяхме се подготвили с оферти за работа за съпруга ми от интернет, но той взе, че попита и мен дали съм търсила и дали не нося оферти и за мен. На тези, които им предстои интервю, ако искат могат да се подготвят с такива. Смятам, че наистина му прави добро впечатление, макар да не вярвам липсата им да е някакъв проблем... Семейството, което излезе преди нас също бяха минали успешно, надявам се и симпатягите от Варна, които срещнахме във фоаето - също. Успех на всички, на които им предстои интервю тепърва. Ако някой се интересува и иска нещо да пита - моля .