Медицински

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
ivanko13
Модератор

Медицински

Мнение от ivanko13 »

Има ли някой ,който да е направил изследванията си в периода 30.07. - 03.08 и все още да не е пристигнал резултата? Минаха вече три седмици и тоя юнак в МОМ само ми мънка, рови по половин час и казва ,че не са пристигнали. Ще отивам да го хващам за ушите :D
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
s.b.

Мнение от s.b. »

мисля, че излишно се притесняваш. В МОМ за Канада отговаря една мацка и това че момъка мънка може да значи , че тя е в отпуска и на него не са му ясни нещата. Успех.
Аватар
BrotherJoe

Мнение от BrotherJoe »

Не се притеснявай Иванко. Знам за още хора(например правили медицински на 03.08) без разултат. Аз звънях в МОМ през ден, докато накрая на същия този момък му писна и ми каза: "Господине, щом не сме ви се обадили за допълнителни изследвания в рамките на 7-10 дни след като сте направили медицинските, значи всичко ви е наред". От Виена не изпращат резултатите на всеки по отделно, след като прегледат изследванията и вземат решение, а правят списъци и ги подават към МОМ през 2-3 дни. Ще имаш ОК- стягай багажа ;) :beer:
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Абе аз съм доста търпелив ама като излязат нещата извън сроковете и побеснявам :D Първо ми казват обади се на 14.08., после на 17.08., после на 20.08. и аз звъня като папагал и все един и същ отговор. Няма да звъня повече, да ме търсят те ...
Благодаря на s.b. и BrotherJoe, че се включиха в темата. :beer:
becks

Мнение от becks »

ivanko13 написа:Абе аз съм доста търпелив ама като излязат нещата извън сроковете и побеснявам :D Първо ми казват обади се на 14.08., после на 17.08., после на 20.08. и аз звъня като папагал и все един и същ отговор. Няма да звъня повече, да ме търсят те ...
Благодаря на s.b. и BrotherJoe, че се включиха в темата. :beer:
Обади се ма МОМ в Румъния. При мен миналата година беше същата работа - обади се утре, вдругиден, другата седмица. Накрая звъннах на МОМ Букурещ. Говорят английски и бяха много отзивчиви. Само по името ми казаха откога имам ОК.
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

becks написа: Обади се ма МОМ в Румъния. При мен миналата година беше същата работа - обади се утре, вдругиден, другата седмица. Накрая звъннах на МОМ Букурещ. Говорят английски и бяха много отзивчиви. Само по името ми казаха откога имам ОК.
Мерси, becks :beer: Другата седмица ще ги пробвам.
sirius
Обратна връзка:

Мнение от sirius »

Аз съм минал на 3 Август медицинските. Питал съм три пъти досега - няма отговор.
DCS-31Oct2005
инт-вю-14Апр06;върнатза фр.(1г)
16Nov06 атестасион;17Nov06>Виена
1Дек06 тел.инт-ю-ОК
11Jan07 сертиф-т;26Jan>Бук-щ
18Jun07баркодове
10Jul07 медиц(3АвгВИТА 27авг-ОК)
11Sep07-покана за виза
18Oct07-виза
6Nov07-Vancouver
Diavolo

ре

Мнение от Diavolo »

Ние направихме медицински на 19.07.2007 , аз се обадих в МОМ на 30.08.2007 и една много любезна дама ми каза че имаме ОК на 26.07.2007 - мина седмица и аз реших да се обадя пак да не би първия път да не съм разбрала и тогова се обади мънкащия господин и потвърди инфото - сега всеки момент чакаме покани за визи и дано дойдат по скоро. Успех на всички.
Публикувай отговор