Знак на колата за нов шофьор?
Знак на колата за нов шофьор?
Има ли да се продава такова нещо? Гледах в Канадската гума, намерих къде са разните табелки, включително "Бебе на борда", ама за нов шофьор не видях.
- Дякон Игнатий
Благодаря ви много! "Бебе в колата" вече сложих, въпреки че то още е само в мене, ама ми се щеше и още едно предупреждение да им сложа. Кримон, още няма нищо за черпене за съжаление, изпитът ми е след 2 седмици, ама нали се уча, отсега съм опасна. Една кола вече си загуби фасона заради мен, щеше ми се да ги предпазя хорицата 

-
Re: Знак на колата за нов шофьор?
не мие ясно с какво ще ти помогне този знак ,ако чакаш другите да те пазят ,забрави .то и за това никаде не се продава ,просто не е нужен .ама ако толкова искаш ,напиши на един катронен триьгьлник,ню драивер инсаид и газ до ламаринатаsurvivor написа:Има ли да се продава такова нещо? Гледах в Канадската гума, намерих къде са разните табелки, включително "Бебе на борда", ама за нов шофьор не видях.
THE LAST LINE OF DEFENSE
- galin
- Обратна връзка:
Мъж стои пред кабинета на доктор-гинеколог. Вратата се отваря и излиза доктора: ЧЕСТИТО!!!!!!!!Съпругата ви е бременна!!!!!!!! :infant:
...............Ама как така????????????
Аз толкова я пазя........винаги използвам презарватив????????????Неможе да бъде.......има някаква грешка........
Доктора: Спокойно............то това секса е като шофирането...........вие може да се пазите, ама другите като непазят и става белята...........
...............Ама как така????????????

Доктора: Спокойно............то това секса е като шофирането...........вие може да се пазите, ама другите като непазят и става белята...........

Re: Знак на колата за нов шофьор?
ето няколко :survivor написа:Има ли да се продава такова нещо? Гледах в Канадската гума, намерих къде са разните табелки, включително "Бебе на борда", ама за нов шофьор не видях.

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.