Expats living in Bulgaria
- Lub0
- Обратна връзка:
Абре вие като чели не сте живели в БГ-то, като ви слуша човек... Там няма никакви норми за хигиена, качество на продукти и т.н. от цял свят се внасят боклуците с изтекъл срок/модифицирани храни и т.н. и се продават на бедният българин, визте само статистиките за продължителност на живот, сърдечни и кави ли не заболявания...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
-
- Обратна връзка:
не знам кога си напуснал БГ - имам чувството, че е било малко след 09.09.1944.Lub0 написа:Абре вие като чели не сте живели в БГ-то, като ви слуша човек... Там няма никакви норми за хигиена, качество на продукти и т.н. от цял свят се внасят боклуците с изтекъл срок/модифицирани храни и т.н. и се продават на бедният българин, визте само статистиките за продължителност на живот, сърдечни и кави ли не заболявания...
точно така мисля по въпроса:)
Не знам кво толкова се превъзнасяте от хигиената в канадските ресторанти. Нищо по различно от България. Да не кажа по-зле. Всичко що е фаст фууд е на нивото на българските баничарници. В Бъргър Кинг ядох първия ден като пристигнах и няма да повторя. Трудно може да намериш толкова отблъскваща българска баничарница.
За ресторантите - понеже влизам често в кухнята на сравнително добър такъв - същата работа като в България, който не вярва да дойде да види
Няма да получите косъм от циганка, ама от Шри Ланковец е почти сигурно.
Готви се с най-евтиното дори и в скъпи ресторанти. Яко се блъскат сосове с натриев глутамат, затова е и толкова вкусно. Генно модифицирани са със 100% сигурност пшеница, царевица и соя - тоест хляб, салам.
Като се смеси миризмата от мазнините, които се използват с разните му глутамати и подобрители се получава една миризма, която яко се усеща от несвикналия. Първите дни откъдето и да минех, където се готви, направо ми се драйфаше.

За ресторантите - понеже влизам често в кухнята на сравнително добър такъв - същата работа като в България, който не вярва да дойде да види

Готви се с най-евтиното дори и в скъпи ресторанти. Яко се блъскат сосове с натриев глутамат, затова е и толкова вкусно. Генно модифицирани са със 100% сигурност пшеница, царевица и соя - тоест хляб, салам.
Като се смеси миризмата от мазнините, които се използват с разните му глутамати и подобрители се получава една миризма, която яко се усеща от несвикналия. Първите дни откъдето и да минех, където се готви, направо ми се драйфаше.

-
- Обратна връзка:
това е така и защото основно готвачите независимо в кой ресторант си са от Индия, Шри Ланка, Китай и тем подобни; аз не съм чувал за канадска кухня; ясно е че местните канадци не могат да готвят, да строят мостове, нямат понятие от медицина - не знам от какво разбират- всъщност за това си и вземат други хора може би - защото не разбират от нищо.becks написа:Не знам кво толкова се превъзнасяте от хигиената в канадските ресторанти. Нищо по различно от България. Да не кажа по-зле. Всичко що е фаст фууд е на нивото на българските баничарници. В Бъргър Кинг ядох първия ден като пристигнах и няма да повторя. Трудно може да намериш толкова отблъскваща българска баничарница.
За ресторантите - понеже влизам често в кухнята на сравнително добър такъв - същата работа като в България, който не вярва да дойде да видиНяма да получите косъм от циганка, ама от Шри Ланковец е почти сигурно.
Като се смеси миризмата от мазнините, които се използват с разните му глутамати и подобрители се получава една миризма, която яко се усеща от несвикналия. Първите дни откъдето и да минех, където се готви, направо ми се драйфаше.![]()
В строителството има много местни архитекти и инженери , и смело мога да твърдя ,че си разбират от работата. Но една голяма част от имигрантите , които претендират за опит са пълни некадърници , особено румънците и руснаците , което много ме изненадва.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Да бе, добре че бяхте ти и шриланковците, да ги научите, че иначе ненаучени щяха да си ходятpeter_pan написа:това е така и защото основно готвачите независимо в кой ресторант си са от Индия, Шри Ланка, Китай и тем подобни; аз не съм чувал за канадска кухня; ясно е че местните канадци не могат да готвят, да строят мостове, нямат понятие от медицина - не знам от какво разбират- всъщност за това си и вземат други хора може би - защото не разбират от нищо.

-
- Обратна връзка:
тук е все тая за кой ще гласуваш ако не си го разбрал - за който и да гласуваш, гласуваш 100% за БКП - затова и не гласувам отдавна. Навсякъде всъщност гласуваш за едни и същи - политиката е бизнес като всеки друг и който е в него намира начин да остане. Въпроса е да можеш да живееш живота който искаш - където това е възможно, е най-добре.miteto написа:Да бе, добре че бяхте ти и шриланковците, да ги научите, че иначе ненаучени щяха да си ходятpeter_pan написа:това е така и защото основно готвачите независимо в кой ресторант си са от Индия, Шри Ланка, Китай и тем подобни; аз не съм чувал за канадска кухня; ясно е че местните канадци не могат да готвят, да строят мостове, нямат понятие от медицина - не знам от какво разбират- всъщност за това си и вземат други хора може би - защото не разбират от нищо.Ние понеже сме много учени, затва държавата ни е на тоя хал и 80% от населението гласува за БСП и производни боклуци като ДПС, царя и т.н. Тукашните, понеже са глупави, си имат развита държава и са достатъчно хитри да викат маймунки от Шри Ланка и Китай да им вършат мръсната работа
Ами и аз точно това има предвид бе приятелю, като написах "производни" за ДПС и царяpeter_pan написа:тук е все тая за кой ще гласуваш ако не си го разбрал - за който и да гласуваш, гласуваш 100% за БКП - затова и не гласувам отдавна. Навсякъде всъщност гласуваш за едни и същи - политиката е бизнес като всеки друг и който е в него намира начин да остане. Въпроса е да можеш да живееш живота който искаш - където това е възможно, е най-добре.

-
-
- Обратна връзка:
последното е точно така, само не знам с какво едните са по-добри от другите при доказан общ овчароразбойнически произход освен че едните са малко по-големи мошеници от другите; според мен политическата класа и политиците като такива многократно доказаха че са безмислени като структура, както и военните;miteto написа:Ами и аз точно това има предвид бе приятелю, като написах "производни" за ДПС и царяpeter_pan написа:тук е все тая за кой ще гласуваш ако не си го разбрал - за който и да гласуваш, гласуваш 100% за БКП - затова и не гласувам отдавна. Навсякъде всъщност гласуваш за едни и същи - политиката е бизнес като всеки друг и който е в него намира начин да остане. Въпроса е да можеш да живееш живота който искаш - където това е възможно, е най-добре.Разликата между БГ и белите държави е, че в БГ управляват второ поколение овчари, престъпници и просто идиоти (бащите им се озовали във властта на 09.09.1944), а в белите страни управлява Н-то поколение капиталисти и политици. Прадедите им също са били овчари и разбойници, ама не преди 50, а преди 300 и повече години
за мен канада е страна от 3-тия свят освен това и не трябва много да се дава за пример за каквото и да било; примери за това, че е от 3-тия свят мога да дам хиляди.
Нали ти казахме вече, че гетото в което си бил не е баш като останалата част на Монреал и че Монреал не е баш като останалата част на Канадаpeter_pan написа:за мен канада е страна от 3-тия свят освен това и не трябва много да се дава за пример за каквото и да било; примери за това, че е от 3-тия свят мога да дам хиляди.

Иначе не се учудвам, че не можеш да разбереш каква е разликата между син на овчар, влязъл в политиката и син на политик или банкер, на който пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-дядо му е бил разбойник

Добре поне че си писал според менpeter_pan написа: за мен канада е страна от 3-тия свят
Според Програмата за човешко развитие на ООН (UNDP) обаче, за най-добрата за живеене страна в света за 2006г е посочена Норвегия следвана от
Исландия, Австралия, Ирландия, Швеция и забележи на 6-то място Канада :idea:
Е сега хората на теб ли да вярват или на ООН???
-
Той където и да отиде ще продължи да мрънка, то това си му е заложено в гените.MrGeek написа:Той ако беше отишъл в някое нюйоркско гето щеше да обяви САЩ за страна от 7-ия свят.miteto написа:Нали ти казахме вече, че гетото в което си бил не е баш като останалата част на Монреал и че Монреал не е баш като останалата част на Канада![]()