Стопанско управление - химик

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
NetiK

Стопанско управление - химик

Мнение от NetiK »

Здравейте :) Подготвяме документите си за Виена и отсега тръпнем при мисълта за предстоящото интервю ако евентуално ни одобрят. Аз съм бакалавър със специалност " Стопанско управление". Тъй като не съм много наясно с професионалните ордери в Квебек, ако някой има опит в подготовката си за интервюто като такъв , моля да помогне като ме упъти кой ордер е най- подходящ за моята специалност? Може би.....ORDRE PROFESSIONNEL DES ADMINISTRATEURS AGRÉÉS DU QUÉBEC? :roll: От 3 години работя като пом. счетоводител в едно предприятие. Мога ли да посоча примерно ORDRE PROFESSIONNEL DES COMPTABLES GÉNÉRAUX LICENCIÉS DU QUÉBEC? Съпруга ми е химик със средно специално образование и с 14 г. стаж по специалноста си в химическо предприятие. Попада ли в професиите регулирани от ордер? Според мен -ORDRE PROFESSIONNEL DES CHIMISTES DU QUÉBEC? Това че има толкова голям стаж в химически завод ще му попречи ли да работи пак като такъв във Квебек?Наистина ще съм благодарна ако някой изкаже мнение. :?: :)
08.07.08 - Док. Б-щ
06.08.08 - Баркодове
20.08.08 - МФ
02.09.08 - Направени
15.10.08 - Покана за визи
06.11.08 - Визи
Общо процедура: 10 м. и 10 дни

Повярвай и ще стане!
strs
Обратна връзка:

Мнение от strs »

Здравей,
Според мен този ордер няма нищо общо с това което си завършил/а ORDRE PROFESSIONNEL DES ADMINISTRATEURS AGRÉÉS DU QUÉBEC? по- скоро той е за хората завършили Селско стопански университет.
Аз също съм завършил "Стопанско управление" втора магистърска специалност и в момента работя по нея, като Нач. отдел, но преди това съм завършил спец. "Информационни технологии" също магистър и посочих ордера на инжинерите по Информатика, а и честно да ти кажа не срещнах ордер по- нашата специалност.
strs
Обратна връзка:

Мнение от strs »

Пропуснах да ти кажа, че и на интервюто не стана въпрос за това.
Успех :D
Аватар
NetiK

Мнение от NetiK »

Благодаря за бързата реакция! :) Това означава ли че ако няма тъкъв, не трябва да попълвам декларация за професия регулирана от Ордер при подаването на документите за Виена? :roll: Моля за още мнения! :)
08.07.08 - Док. Б-щ
06.08.08 - Баркодове
20.08.08 - МФ
02.09.08 - Направени
06.11.08 - Визи

Повярвай и ще стане!
strs
Обратна връзка:

Мнение от strs »

Да, не трябва да се попълва декларация за професия регулирана от Ордер при подаването на документите за Виена, а и не се притеснявай, евентуално ако трябва интервюиращия ще те уведоми за това и ще попълниш. Действай.
Успех.
Аватар
NetiK

Мнение от NetiK »

Благадаря :D , всъщност моето средно образование е с УПК 1 година в Икономически техникум със специалност " Отчетник на стоково материални ценности", което ще рече - Счетоводител , немога ли да посоча ORDRE PROFESSIONNEL DES COMPTABLES GÉNÉRAUX LICENCIÉS DU QUÉBEC? Но за тази си квалификация имам едно мижаво Удостоверение. Незнам дали ще го признаят. В дипломата ми за средно образование няма хорариума, може би ще трябва да поискам да ми издадат удостоверение , в което да е посочен (имам предвид от СОУ-то и Икономическия техникум). Това може да го посоча като втора специалност нали и да ми донесе повече точки? :D :D А за съпруга ми мисля че това е Ордена и той трябва да попълни декларация?
Успех и на вас :D
08.07.08 - Док. Б-щ
06.08.08 - Баркодове
20.08.08 - МФ
02.09.08 - Направени
06.11.08 - Визи

Повярвай и ще стане!
Публикувай отговор