Здравейте Подготвяме документите си за Виена и отсега тръпнем при мисълта за предстоящото интервю ако евентуално ни одобрят. Аз съм бакалавър със специалност " Стопанско управление". Тъй като не съм много наясно с професионалните ордери в Квебек, ако някой има опит в подготовката си за интервюто като такъв , моля да помогне като ме упъти кой ордер е най- подходящ за моята специалност? Може би.....ORDRE PROFESSIONNEL DES ADMINISTRATEURS AGRÉÉS DU QUÉBEC? От 3 години работя като пом. счетоводител в едно предприятие. Мога ли да посоча примерно ORDRE PROFESSIONNEL DES COMPTABLES GÉNÉRAUX LICENCIÉS DU QUÉBEC? Съпруга ми е химик със средно специално образование и с 14 г. стаж по специалноста си в химическо предприятие. Попада ли в професиите регулирани от ордер? Според мен -ORDRE PROFESSIONNEL DES CHIMISTES DU QUÉBEC? Това че има толкова голям стаж в химически завод ще му попречи ли да работи пак като такъв във Квебек?Наистина ще съм благодарна ако някой изкаже мнение.
08.07.08 - Док. Б-щ
06.08.08 - Баркодове
20.08.08 - МФ
02.09.08 - Направени
15.10.08 - Покана за визи
06.11.08 - Визи
Общо процедура: 10 м. и 10 дни
Здравей,
Според мен този ордер няма нищо общо с това което си завършил/а ORDRE PROFESSIONNEL DES ADMINISTRATEURS AGRÉÉS DU QUÉBEC? по- скоро той е за хората завършили Селско стопански университет.
Аз също съм завършил "Стопанско управление" втора магистърска специалност и в момента работя по нея, като Нач. отдел, но преди това съм завършил спец. "Информационни технологии" също магистър и посочих ордера на инжинерите по Информатика, а и честно да ти кажа не срещнах ордер по- нашата специалност.
Благодаря за бързата реакция! Това означава ли че ако няма тъкъв, не трябва да попълвам декларация за професия регулирана от Ордер при подаването на документите за Виена? Моля за още мнения!
08.07.08 - Док. Б-щ
06.08.08 - Баркодове
20.08.08 - МФ
02.09.08 - Направени
06.11.08 - Визи
Да, не трябва да се попълва декларация за професия регулирана от Ордер при подаването на документите за Виена, а и не се притеснявай, евентуално ако трябва интервюиращия ще те уведоми за това и ще попълниш. Действай.
Успех.
Благадаря , всъщност моето средно образование е с УПК 1 година в Икономически техникум със специалност " Отчетник на стоково материални ценности", което ще рече - Счетоводител , немога ли да посоча ORDRE PROFESSIONNEL DES COMPTABLES GÉNÉRAUX LICENCIÉS DU QUÉBEC? Но за тази си квалификация имам едно мижаво Удостоверение. Незнам дали ще го признаят. В дипломата ми за средно образование няма хорариума, може би ще трябва да поискам да ми издадат удостоверение , в което да е посочен (имам предвид от СОУ-то и Икономическия техникум). Това може да го посоча като втора специалност нали и да ми донесе повече точки? А за съпруга ми мисля че това е Ордена и той трябва да попълни декларация?
Успех и на вас
08.07.08 - Док. Б-щ
06.08.08 - Баркодове
20.08.08 - МФ
02.09.08 - Направени
06.11.08 - Визи