Привет на всички кандидат-канадци.
И ние със съпругата ми се решихме да подадем документи. Проблемът е, че сме зле с френския. Моля ви, дайте координати на добри преподаватели по френски в София.
Ние също сме с частни уроци от самото начало.Също започнахме от 0 и не са ни искали документ от Виена за часове френски.Интервюто ще ни е ноември.Спорен е момента на кой искат документ за езика и на кой не.Може би,ако не достигат точки/предполагам/
az v momenta hodia pri edna ucitelka v lulin.hodih 4 niva v ics i si tarseh nechto za prez liatoto da prodalja nivoto si i ia namerih po obiava.s neia mi e tolkova lesno taka barzo usvoiavam i taka iasno obiasniava gramatikata ce sam rechila da ne zapisvam povece v ics.tia ne moje da se pohvali ce e prachtala hora za kanada ima samo edno semeistvo koeto minalia mesez e zaminalo za tam .az sam vtorata no mi pomaga s vaprosite za cv uci me razgovorno i ne barza kato nekoi aide svarchi ti casa stavai da si hodich.dokato ne svarchite ne te puska.i kato covek mi e priatna chtoto dava vsicko ot sebe si za da ti pomogne da naucich ezika.vzima po 5 leva na cas i e v lulin 7 mikroraion.telefona i e----0885671718 ------dom.825-95-49 g-ja Mavrova