В какъв срок трябва да се направят медицинските изследвания?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
AlexanderN

В какъв срок трябва да се направят медицинските изследвания?

Мнение от AlexanderN »

Моля споделете в какъв срок трябва да се направят медицинските от получаването им? Дали е 3 мес.? И визата важи 1 год. от датата на направените медицински?
Благодаря.
Няма идеални моменти, а пропуснати възможности...
driver

Мнение от driver »

Точно така. Медицинските трябва да се направят до три месеца и важат 1 година.
itze

Мнение от itze »

Незнам от кога ви е информацията но на мен днес ми отговориха че трябва да се направят 30 дни след получаването на формулярите. Аз все се надявах че срока ще е три месеца както бях прочела във форума но не е така.
driver

Мнение от driver »

На нашите формуляри пишеше 3 месеца, би трябвало и на вашите да пише.
itze

Мнение от itze »

На нашите изобщо не пише срок в който трябва да се направят.
Пише само че важат една година след като се направят. Затова и се наложи да ги питам допълнително, тъй като чакаме бебе през февруари и ни интересуваше кога най-късно можем да ги направим.
Много внимателно прочетох всичко - два пъти но никъде нямаше посочен срок в който трябва да се направят. Ако някой иска мога да му препратя отговора.
driver

Мнение от driver »

Явно пак са променили всичко, но чисто юридически погледнато щом не е изрично упоменато не би трябвало да те ангажират със срок
AlexanderN

Мнение от AlexanderN »

и аз се надявах за 3те месеца...
Няма идеални моменти, а пропуснати възможности...
Radara

Мнение от Radara »

itze написа:На нашите изобщо не пише срок в който трябва да се направят.
Пише само че важат една година след като се направят. Затова и се наложи да ги питам допълнително, тъй като чакаме бебе през февруари и ни интересуваше кога най-късно можем да ги направим.
Много внимателно прочетох всичко - два пъти но никъде нямаше посочен срок в който трябва да се направят. Ако някой иска мога да му препратя отговора.
Ами аз днес се обадих в МОМ и най-любезно ми обясниха, че е желателно да се направят не по-късно от 3 месеца, защото имало понякога искане за допълнително изследване и даже имало случаи, в които медицинските можело да се проточат до 6 месеца. :shock: Ами това ми казаха. Препрати ми отговора, който са ти пратили. Как така ще казват различен срок на всеки. :roll:
Публикувай отговор