Е чак пък краката да не можеш да си намокриш ..sshilev написа:При -30 спокоино в кащи се стои по тениска, улиците се чистят тротоарите също всичко е сухо и ти неможеш да си измокрищ краката за да ти е студено. Така че гледаи да си намериш квартира на главно крастовище за да е близко до автбусна спирка ...
най-топлия град в канада
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Ако имаш кола и подземен гараж в къщи и в работата не само че няма да си намокриш краката ами и по риза ще ходишfilipne написа:Е чак пък краката да не можеш да си намокриш ..sshilev написа:При -30 спокоино в кащи се стои по тениска, улиците се чистят тротоарите също всичко е сухо и ти неможеш да си измокрищ краката за да ти е студено. Така че гледаи да си намериш квартира на главно крастовище за да е близко до автбусна спирка ...
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Ключова дума "ако" .iliana написа:Ако имаш кола и подземен гараж в къщи и в работата не само че няма да си намокриш краката ами и по риза ще ходишfilipne написа:Е чак пък краката да не можеш да си намокриш ..sshilev написа:При -30 спокоино в кащи се стои по тениска, улиците се чистят тротоарите също всичко е сухо и ти неможеш да си измокрищ краката за да ти е студено. Така че гледаи да си намериш квартира на главно крастовище за да е близко до автбусна спирка ...

Re: Тука няма студ ...
вече няма да се чистят шото бюджета на Торонто е гръмнал и сега даваха, че рязко ще се намали почистването на града с цел иконоомииsshilev написа:При -30 спокоино в кащи се стои по тениска, улиците се чистят тротоарите също ...

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
-
-
- Обратна връзка:
абе аз си намокрих краката през кишата през мкгилл, баш в центъра и се сам се пулила май само там има кат бг кишаfilipne написа:Е чак пък краката да не можеш да си намокриш ..sshilev написа:При -30 спокоино в кащи се стои по тениска, улиците се чистят тротоарите също всичко е сухо и ти неможеш да си измокрищ краката за да ти е студено. Така че гледаи да си намериш квартира на главно крастовище за да е близко до автбусна спирка ...
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
Където е по-топло, там е и по-скъпо. Това е сигурно. Щото там купуват канадските заможни пенсионери и тези дето си идват с парите от чужбина. Това е положението.
А за децата студът не е проблем. Те се приспособяват най-бързо.
Аз най-големият си студ в живота съм го брал в Плевен. След като си дойдох от Коми..
Та зависи и от начина на живот - може и да не го усетиш в Канада.
Между другото, канадците са много загрижени за промените на климата! Ужас - къде ще си карат скидутата и другите играчки - няма да има сняг!
И други непредвидени усложнения. Например засега в Калгари може без климатик лятото, щото сме на 1070 м надморска, ама знае ли се кво ще стане по-нататък...
А за децата студът не е проблем. Те се приспособяват най-бързо.
Аз най-големият си студ в живота съм го брал в Плевен. След като си дойдох от Коми..
Та зависи и от начина на живот - може и да не го усетиш в Канада.
Между другото, канадците са много загрижени за промените на климата! Ужас - къде ще си карат скидутата и другите играчки - няма да има сняг!
И други непредвидени усложнения. Например засега в Калгари може без климатик лятото, щото сме на 1070 м надморска, ама знае ли се кво ще стане по-нататък...