Може ли да се влезе в Канада през Щатите?
Може ли да се влезе в Канада през Щатите?
Здравейте,
Имам турист. виза за Щатите, има ли вариант да посетя приятел в Канада, влизйки през Щатите, без да имам Канадска виза?

Имам турист. виза за Щатите, има ли вариант да посетя приятел в Канада, влизйки през Щатите, без да имам Канадска виза?
Ами казвам ти го от полу -ли4ен опитirina_77 написа:Много съм зле с ориентацията та сте ми трябва навигатор през тези пътечки

2005 бях в Ванкувар и се обаждам на американ4етата да ми дадат виса да ида до Сиатал - та зет (местен) ми кат 4у 4е ония сте ме таксуват 150 долара-ре4е Абе ка сте има дава6 толкова пари -аз сте те преведа отатака, аз сто пати сам бил на лов из околностите и пуканат грани4ар не сам видял.....

та стом от Ка кам УСА може -може и по обратния път.
Ина4е на КПП_тата си има служители и на 2 те граници -поне на тия около Ванкувар минах да огледам дали проверяват - и не виждам как без виса сте те пуснат да влезе6.
В този ред на мисли някъде по кебешко ми казаха че имало път само с една бариера по средата и местните кебекуа редовно нелегално пресичали до САЩ за да заредят с по-евтин бензин.bp_de написа:Ами казвам ти го от полу -ли4ен опитirina_77 написа:Много съм зле с ориентацията та сте ми трябва навигатор през тези пътечки
2005 бях в Ванкувар и се обаждам на американ4етата да ми дадат виса да ида до Сиатал - та зет (местен) ми кат 4у 4е ония сте ме таксуват 150 долара-ре4е Абе ка сте има дава6 толкова пари -аз сте те преведа отатака, аз сто пати сам бил на лов из околностите и пуканат грани4ар не сам видял.....

та стом от Ка кам УСА може -може и по обратния път.
Ина4е на КПП_тата си има служители и на 2 те граници -поне на тия около Ванкувар минах да огледам дали проверяват - и не виждам как без виса сте те пуснат да влезе6.

Ирина ,ако толкова много държиш да посетиш Канада завърти се сред индианската общност в градчето /забравихмо името,но можеш да си го провериш на картата/ с/у Корнуал,Он от американската страна и местните с/у някой лев ще те доставят в Канада.Гледай да е лятото ,че местните тарикати използвайки мъглата през зимата може да те зарежат на острова .

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
bateto написа:Ирина ,ако толкова много държиш да посетиш Канада завърти се сред индианската общност в градчето /забравихмо името,но можеш да си го провериш на картата/ с/у Корнуал,Он от американската страна и местните с/у някой лев ще те доставят в Канада.Гледай да е лятото ,че местните тарикати използвайки мъглата през зимата може да те зарежат на острова .
 Това ми звучи много пресилено. Скоро през Бъфало като влизах от САЩ като видяха Онтарийските номера просто ми вдигнаха бариерата след като ме попитаха къде живея. Виж наобратно с хоумленд секюрити не знам как ще е.
 Това ми звучи много пресилено. Скоро през Бъфало като влизах от САЩ като видяха Онтарийските номера просто ми вдигнаха бариерата след като ме попитаха къде живея. Виж наобратно с хоумленд секюрити не знам как ще е.