Нека поговорим за Медицинската застраховка!
Нека поговорим за Медицинската застраховка!
Къде е по-разумно да се направят Медицинските застраховки /в България или в Канада и в коя застрахователна компания? Чувала съм за ДЗИ, че били добри. 

-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Не зная какво вие разбирате под "по-разумно", всеки си има собствени критерии. Аз исках да избегна риска да се разправям при нужда със застраховател, който се намира на хиляди километри от мен и затова предпочетох местна компания. Направих го от България едва след като визата бе в ръцете ми и знаех кога точно ще пътувам т.е. бях направил и резервацията (платил) за билетите. Така можех да определя с точност до 1 ден срока за застраховката. Платих он-лайн с кредитна карта Visa Classic и получих застрахователната полица на електронната си поща. Цялата работа стана за 2 дни.
Към кого да се обърнете? Ето един човек, който може да ви свърши работа.
Към кого да се обърнете? Ето един човек, който може да ви свърши работа.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
От мен това - мисля си, че ще е в помощ на много хора:
http://www.hughestrustco.com/insurancec ... ctinfo.pdf
Колкото до ДЗИ те са представители на AXA Insurance - централата им е в Мюнхен, но имат представителство в Montreal. Аз също съм чувал добри отзиви за тяхната дейност и то при застрахователни събития настъпили в Канада. Засега инфото ми за цени на ДЗИ е оскъдно.
http://www.hughestrustco.com/insurancec ... ctinfo.pdf
Колкото до ДЗИ те са представители на AXA Insurance - централата им е в Мюнхен, но имат представителство в Montreal. Аз също съм чувал добри отзиви за тяхната дейност и то при застрахователни събития настъпили в Канада. Засега инфото ми за цени на ДЗИ е оскъдно.
1. DCS Виена - 22.07.2006 г.
2. Покана за интервю - 07.09.2006 г.
3. Интервю - 24.11.2006 г. / УСПЕШНО
4. Документи Букурещ - 16.12.2006 г.
5. Медицински - 15.05.2007 г.
6. Покана за Визи - 23.07.2007 г.
7. Визи - 29.08.2007 г.
2. Покана за интервю - 07.09.2006 г.
3. Интервю - 24.11.2006 г. / УСПЕШНО
4. Документи Букурещ - 16.12.2006 г.
5. Медицински - 15.05.2007 г.
6. Покана за Визи - 23.07.2007 г.