Нека поговорим за Медицинската застраховка!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
kryss

Нека поговорим за Медицинската застраховка!

Мнение от kryss »

Къде е по-разумно да се направят Медицинските застраховки /в България или в Канада и в коя застрахователна компания? Чувала съм за ДЗИ, че били добри. :roll:
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Не зная какво вие разбирате под "по-разумно", всеки си има собствени критерии. Аз исках да избегна риска да се разправям при нужда със застраховател, който се намира на хиляди километри от мен и затова предпочетох местна компания. Направих го от България едва след като визата бе в ръцете ми и знаех кога точно ще пътувам т.е. бях направил и резервацията (платил) за билетите. Така можех да определя с точност до 1 ден срока за застраховката. Платих он-лайн с кредитна карта Visa Classic и получих застрахователната полица на електронната си поща. Цялата работа стана за 2 дни.
Към кого да се обърнете? Ето един човек, който може да ви свърши работа.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Jean

Мнение от Jean »

От мен това - мисля си, че ще е в помощ на много хора:
http://www.hughestrustco.com/insurancec ... ctinfo.pdf
Колкото до ДЗИ те са представители на AXA Insurance - централата им е в Мюнхен, но имат представителство в Montreal. Аз също съм чувал добри отзиви за тяхната дейност и то при застрахователни събития настъпили в Канада. Засега инфото ми за цени на ДЗИ е оскъдно.
1. DCS Виена - 22.07.2006 г.
2. Покана за интервю - 07.09.2006 г.
3. Интервю - 24.11.2006 г. / УСПЕШНО
4. Документи Букурещ - 16.12.2006 г.
5. Медицински - 15.05.2007 г.
6. Покана за Визи - 23.07.2007 г.
7. Визи - 29.08.2007 г.
Публикувай отговор