Брато, здравата си го закъсал с тази жена по всички форуми можеш да и прочетеш големите претенции, а няма време една шкембе чорба да ти сготви. :idea:c200 написа:Довечера ще си сваря шкембе-чорба с китайски дърт чесън, тъй ше й тя.
Специално зa C200 -ЧЕСЪН!!!!
-
А бе първо в Старбъкс, сега и по местните магазини продават тази марка -- Jones Soda Co. Само че не съм виждал този флейвър тука в Канада, а само в УСА-то: Vanilla Cola.Ivet написа:Алкохолна или безалкохолна? Бе ти утре и алтай ще поискаш.c200 написа: Следващата задача е по-сложна - лимонада![]()

Ей туй нещо съвсем на Алтай са го докарали, особено ако се така, пардон, поуригнеш.
-
Е, ние не сме "sophisticated" като теб, затова ни гонят ряпа и чесън. Иначе ще се съглася с теб, че участието в Мис Мокра Фланелка е особено интелектуално занимание. И внимавай да не откачиш, че може да не те пуснат обратно в Канада. Нали знаеш; тук всички сме нормални.bateto написа:Кво прайте в тая канада бре .В калгари праят фестивал на кравите и конете ,в столицата Отава пък на чесъна.Елате тук при мен на Черно Море ,след малко отивам на Фест Мис Мокра Фланелка,къв чесън ,ква ряпа ви гони ,направо ще откача.

А някакъв по-точен адрес имаш ли? Какво друго като зеленчук продават там?krimon написа:за c200 - на 116-ката продават пресен чесън в една крайпътна ферма между Mcmasterville и Saint Basil Le Grand. Може да ти излезе по-близко от Онтарио
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
ми ще погледна за по-точен адрес, Ира - ама то е на магистралата - едно поле - и насред полето голяма селска къща. Продават всичко растящо в Kвебек - зеленчуци и плодове, домашни яйца, кокошки (домашно гледани), пастети и подобни продукти + всички извращения, които се правят от кленов сироп (той също присъства)
къщата се намира от дясната страна, на 1 км. след като се напусне Mcmasterville в посока Монтреал
къщата се намира от дясната страна, на 1 км. след като се напусне Mcmasterville в посока Монтреал