аз не мърдам в теглото, от 20 години съм в едни рамки....
ако обичаш сладки неща, тук няма хубави, както в БГ, но пържолите например с гъбки стават супер

кафето е скапано също

Тази тема няма да чета поне до обяд, защото сутринта само пих кафе (хубаво при това) и не закусих. Сега съм гладен като априлска мечка и такива описания не ми действат добре на работоспособността.zorina написа:...пържолите например с гъбки стават супер ...
http://www.sanbenedetto.it/visualizzapr ... rodotto=42Al Bundy написа:Абе къде я намирате тая минерална вода? Тук водата в бутилки я наричат изворна, а минералната е газирана.peter_pan написа:My father has lived here for over 30 years and he used tap water on and off combining it with mineral water.
Ti си се покандчил вече, само за пари мислиш и гледаш дъщеря си за богат принц да ожениш. А за либофф не си ли чувал, бре?speedy написа:Поне знам, че няма да имат летящия старт на връстниците сиsasho71 написа:Да бе, много ще те питат те като пораснат къде да ядатspeedy написа:Нашите деца в МакДоналдс не се хранят, чипсове и шоколади виждат веднъж месечно на някой рожден ден. .Сред тинейжърите това е най популярното заведение, така че твоя съвет колко е вредно няма да струва пукната стотинка, ако гажето реши там идат набързо да закусят след снощния купон
и ще се опитам да обясня на дъщеря си че гадже което може да си позволи да я заведе само в МалДоналдс не е сериозно
alen vid написа:Емилияна ,
така ,между другото , като подхванахме разговор за традиций и национални кухни ,....абе кво да ти кажа , хъм , все ми се върти в ума ,една комбинация от следните природо съобразни ,здравословни и лишени от холестерол инградиенти :
препечен /до изгоряло/ дунапренен тост /филийки - няколко на брой и вътре няма глутеин , ей да не си мислиш , че има , НЕ няма , мяма и още как !!!!!!!!!!!!!/
в комбинация с : ,половинка - до кило ,цвъртящ бекон /това там не е сланина де - това си е бекон/ , три до пет пресно опържени в Canilla oill яйца , плюс 2 най-много 3 pork соусиджис залети предварително и обилно /пожелани на клиента / с кетчуп и безхолестеролна майонеза всичко това гарнирано с огромна чаша кола рефил /или черно кафе - по желание на клиента /
Та щото се чудих , абе аз откъде ги знам тези неща , и тъй като сме се збрали хубава компания с дечурлига около нас - та им викам на всичките : - абе кажете ми , това що ми е познато бе като Ястие ? - дъртите мълчат - не продумват и дума /не хора а стомана / но малките юнаци , те нали са чисти душички , като ревнаха като в хор :
"- чичо чичо , та това е типикал канедиан хот брекфаст - как не го знаеш бе ...!!! "
та така .... с холестерола !!!!
![]()
![]()
![]()