ИСКАМ ДА ПОПИТАМ......???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
mishel

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ......???

Мнение от mishel »

ЗДРАВЕЙТЕ! ЧАК ДНЕС ПОЛУЧИХМЕ ПИСМО ОТ БУКУРЕЩ, НО НЕ ТОВА, КОЕТО ОЧАКВАХМЕ.... ТРЯБВАШЕ ДА ПОЛУЧИМ БАРКОДОВЕТЕ, КОИТО ЧАКАХМЕ ОТДАВНА С НЕТЪРПЕНИЕ, НО ВМЕСТО ТОВА ПОЛУЧИХМЕ НАПРАВО МЕДИЦИНСКИТЕ. МНОГО СЕ ИЗНЕНАДАХМЕ, НО МАЙ НЯМА ДА СИ ПОЛУЧИМ БАРКОДОВЕТЕ, ЗАЩОТО СИГУРНО СА ГИ ПРАТИЛИ, А НИЕ ПРОСТО НЕ СМЕ ГИ ПОЛУЧИЛИ. иСКАМ ДА ПОПИТАМ ИМА ЛИ ОЩЕ НЯКОЙ, КОЙТО Е ПОЛУЧИЛ НАПРАВО МЕДИЦИНСКИТЕ ИЛИ НАШЕТО ПИСМО С БАРКОДОВЕТЕ СЕ Е ИЗГУБИЛО ПО ПЪТЯ? ИНАЧЕ НА ФОРМУЛЯРИТЕ ЗА МЕДИЦИНСКИ ИМАМЕ ЗАЛЕПЕНИ БАРКОДОВЕ, НО НЯМАМЕ ЛИСТЧЕ СЪС САМОЗАЛЕПВАЩИ СЕ 4-5 ОТДЕЛНИ БАРКОДА.
ИСКАМ ДА ПИТАМ И ОЩЕ НЕЩО.... НА ФОРМУЛЯРИТЕ Е ПОСОЧЕНА САМО КЛИНИКА ГРИЙНБЕРГ, А ЗНАМ ЧЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ ПОЧИВАТ....ДАЛИ МОЖЕ ДА ОТИДЕМ ВЪВ " ВИТА" ИЛИ ТРЯБВА ТОЧНО В ТАЗИ, КОЯТО СА НИ ПОСОЧИЛИ. А МЕЖДУ ДРУГОТО- НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ОТ КОГА ДО КОГА ЩЕ ПОЧИВАТ???

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Аватар
digit

Мнение от digit »

Ами за баркодовете не се притеснявай :lol: Дано не ти се налага да изпращаш някакви допълнителни документи /това е случаят, в който ти трябват баркодове/. А ако ти се наложи да изпращаш ще напишеш просто барокода така че да си личи на документа и една извинетлна бележка, че не си ги получил.

Доколко знам посочват само Грийнберг за да пренасочат потока натам. Според мен звънни едно телефонче на МОМ и ги питай може ли във Вита, за да си 100% сигурен че може.

Успех!
Торонто - 02.09.2007
Аватар
ваня-71

Мнение от ваня-71 »

Да,може и във "Вита",ние днес направихме медицински там!
Dessita

Мнение от Dessita »

Днес се обадих в МОМ и ми предложиха преглед само във Вита и то чак на 31.07. платежното и мед. рипорт може да се пусне и по факс 9394788, ще бъдем при д-р Савчева.Нямаме време да чакаме - та действаме!
В очакване на Годо...
Публикувай отговор