Молба към администраторите и друга молба:aide de trouver...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
yyyy

Молба към администраторите и друга молба:aide de trouver...

Мнение от yyyy »

Здравейте,
Нещо му става на този форум, по няколко пъти си пиша името и паролата и все не мога да вляза, както писах в предната тема, успях да си дезактивирам потребителя, когато си смених е-майла (в крайна сметка след доста опити успях и вече пиша, но предната тема я писах два пъти, на ВР Ctrl+C не действа като Copy - получих едно ц, изобщо екшън :roll: ). То вярно, че на крива ракета космоса й е крив, но моля администраторите, ако съществува проблем, който те могат да отстранят - да го направят.
Другата молба е за повече информация за aide de trouver d'emploi. Тези дни ми дадоха информация, че който сам си намери работа - получава 500 долара, че е спестил работата на чиновниците от CLE-то. Има обаче едно НО - трябва да се подаде молба до 30 дни от започване на работа. На мен ми казаха 3 месеца. Още докато ми даваха формулярите видях, че срока е 30 дни и попитах, жената ми каза, така е, но има телефон, обадете се и питайте. Там обаче са в отпуск (до 18-ти, не е много, мога да почакам), но въпроса ми е друг - аз бях в CLE-то, един път с шефката, искаше да ме регистрира за някаква програма PRIME или нещо подобно, после имах среща с агент по повод тази програма, никой от тези служители дори не намекна за такава възможност. Възможно ли е да не знаят, мога ли да попитам кой не си е свършил работата, или няма смисъл, т.е. в този случай ще си изпълнят стриктно задълженията, 30 дни - изтървали сте срока.
Пожелавам успех на всеки, който все още не е изпуснал сроковете и дано някой да знае повече подробности по въпроса.
Благодаря!
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

ха, ама тия в Кле-то изобщо не мислят, че са там, за да информират. Ако ти отидеш там с точния въпрос/молба ще ти свършат работа, ама да те информират за твоите привилегии и възможности - забрави. Щом си си намерил информацията, действай според изискванията. Ако ги спазиш, ще имаш и парите. Това е, каква помощ искаш от форума, не разбирам :roll: Но все пак е полезно като информация, за тези, които си търсят работа :thumbsup:
bateto

Мнение от bateto »

ако искаш да згънеш 5 стотака въздушно има и друга далавера.изтропваш някое другарче дето е на социал и гърби на черно и правителството веднага те снабдява с 500 д. за оказаната услуга.това поне е проверено и върви.аз откакто излезе новия закон съм 5 хилки и нещо отгоре от тази далавера. :wink:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

bateto написа:ако искаш да згънеш 5 стотака въздушно има и друга далавера.изтропваш някое другарче дето е на социал и гърби на черно и правителството веднага те снабдява с 500 д. за оказаната услуга.това поне е проверено и върви.аз откакто излезе новия закон съм 5 хилки и нещо отгоре от тази далавера. :wink:
То 1 юни така и не дойде, та нямаме доказателство за далаверата.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Публикувай отговор