Колко е този всеизвестен социал??
-
- Обратна връзка:
Колко е този всеизвестен социал??
Колко е този всеизвестен социал?? Само в Монреал ли го има? Май само аз незнам 

- AleksandrAI
Ако ще идваш само заради социала, по-добре си стои в България.
Код за потвърждение: Избери целия код
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
- AleksandrAI
Ще направиш добре като не отидеш в "социалния" "цивилизован" Квебек.
800 и малко отгоре са за 2 човека.
И веднага да ти допълня, това са пари колкото да не пукнеш от глад и да не си на улицата.
Ама на доста им харесва само да "живуркат".

800 и малко отгоре са за 2 човека.
И веднага да ти допълня, това са пари колкото да не пукнеш от глад и да не си на улицата.

Ама на доста им харесва само да "живуркат".
Код за потвърждение: Избери целия код
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
-
- Обратна връзка:
Социал..
Интересно що питате в тоя форум за социала.. :nenam:
Във всяка провинция и град може да е различно. Изчислено е така, че да задържат по-мързеливите и непретенциозните там, така че да останат хора-патриоти в съответните градове/провинции, които да се управляват от чиновниците. Както и новите емигранти, които като похарчат сумичката, дето носят от БГ според кебекарските изисквания, не могат и да се преместят после от там.
Освен случаите дето се дава на болни и недъгави, не можещи да преживяват по друг начин.
В Нюфаундлънд сошъла можеше да е например $1070 месечно на 3-членно семейство. Отделно детските надбавки (пак вид социална помощ), които за федерална Канада сега са към $300 максимум на дете.
Е, как ви севижда от България - далавера?
(лично мнение - дано не съм засегнал някого)
Във всяка провинция и град може да е различно. Изчислено е така, че да задържат по-мързеливите и непретенциозните там, така че да останат хора-патриоти в съответните градове/провинции, които да се управляват от чиновниците. Както и новите емигранти, които като похарчат сумичката, дето носят от БГ според кебекарските изисквания, не могат и да се преместят после от там.
Освен случаите дето се дава на болни и недъгави, не можещи да преживяват по друг начин.
В Нюфаундлънд сошъла можеше да е например $1070 месечно на 3-членно семейство. Отделно детските надбавки (пак вид социална помощ), които за федерална Канада сега са към $300 максимум на дете.
Е, как ви севижда от България - далавера?
(лично мнение - дано не съм засегнал някого)

Embrace your climate change!
Re: Колко е този всеизвестен социал??
От въпроси къде може да има кораборемонтен завод, т.е търсиш работа, на въпроси за социала. Това показва че си отговорен. Аз задавах същите въпроси преди да тръгна за насам. Трябва да си подготвен за всякаква ситуация. Понеже си земляк ще си позволя да ти кажа няколко сценария по които може да се развие престоя ти тук. Явно си корабен механик и искаш да работиш като такъв и тук. Това обаче има вероятност да не стане автоматически, по простата причина че трудно се хващат да наемат хора завършили някъде извън Канада. Ще почнеш да работиш какво да е в началото, да стъпиш малко на краката си, което може да отнеме доста време в зависимост от семейното ти положение, работата която си намериш и т.н. Много фактори влияят. Ако наистина мислиш че искаш да работиш като механик, бъди подготвен че може да се наложи да доучваш. Това може да отнеме 2-3 год.Connor написа:Колко е този всеизвестен социал?? Само в Монреал ли го има? Май само аз незнам
Познавам един варненец, който познава друг такъв който мисля, но не съм сигурен, работи нещо подобно на това което търсиш във Ванкувър. Поемам ангажимента да се опитам да го издиря този човек и да питам за какво става въпрос и ще ти пиша.