Изпратила съм бланкаRC151,GST/HST за новодошли до CRA,но все още нямам отговор от тях.Въпросите са ми два:
-колко време да чакам отговор от тях и
-след колко време получихте първият чек с пари от GST?
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
Спокойно.
Отговор не ти трябва. Парите ще дойдат първи. И да закъснее 1-то плащане, в годишен план ще сте оправени, а те не са и кой знае колко, към $600 всичко.
Първата бланка съм я изпратила август2006.До януари няма ни вест,ни кост отCRA.Обадих им се и те ми препоръчаха да им изпратя нова бланка.Изпратих я,но пак нямам отговор.Март2007 изпратих документите за данъците и през маи получих писмо от CRA,че от юли2007 до юли2008 ще получавам GST/HST credit.Така се получава,че за периода юли2006 до юли2007 не съм получавала GST.
Някои знае ли защо?
Благодаря за таблиците,погледнах ги и за 2007-2008 са ми дали точната сума показана в тях.Но за мен още няма отговор въпроса защо за 2006-2007 нямам GSTcredit,след като съм подала два пъти молба,а и нямам никакъв отговор от тях,нито положителен, нито отрицателен.