изфиняфам се че малко не съм по темата,но този документ ( дог. за финанс.незаисимост,който подписахме на интерюто) и аз не съм го пращала към Букурещ и доколкото помня не се изиска.моля да ме попраите по запознатите
Ние получихме писмо от Букурещ, в което бяха изброени всички стандартни документи които се пращат и на предпоследно място е договора за финансова независимост като условието е да изпратим документите от списъка които са маркирани с чавка.
"Life isn't about finding yourself, Life is about creating yourself" (unknown)
Ех, и ние от майската сесия да се похвалим с медицински - дойдоха днес 10.07.2007
Получихме баркодове на 11.06.2007
Вече се обадихме за час , но в Грийнберг ни казаха чак на 03.08.2007, а във Вита утре ще звъня дано и те не са в, отпуск.
Пожелавам успех на всчки и бързо развитие на процедурата.
BrotherJoe написа:Честито на получилите медицински Бих желал да попитам- на домашния адрес ли ги получихте или в пощенска кутия в Български пощи(ако имате такава)? И с препоръщано ли ги получихте или просто бяха пуснати в пощата? Мерси! Бърза процедура и занапред!
Пуснати са в пощата на дом.адрес както и предишните писма
Каде се записахте за медиценските- ние сме на 19.07.2007 във Вита.Озадачава ме факта че в инструкциите е посочена само клиника Грийнберг - Вита не фигурира.Защо ?
Diavolo написа:Каде се записахте за медиценските- ние сме на 19.07.2007 във Вита.Озадачава ме факта че в инструкциите е посочена само клиника Грийнберг - Вита не фигурира.Защо ?
Това е било с цел да пренасочили потока и към новооторизираната клиника, а Вита вече е позната на кандидатите.
малко късно отговарям,но бяхме зачезнали към Велинград.Ние се записахме за 18.07 от 10 ч във Вита.Когато се обадих в МОМ,ме попитаха в коя клиника,желая да проведа изследванията,така че предполагам имаме избор между Вита и другата.Днес платих и таксите.Макар и добре да познавам района,успях да се объркам,така че внимавайте.по графа,след пазара,завивате в дясно по Иван Шишман и първата в дясно след това е Хан Крум 25.Лъскава сграда,има нещо и на ООН там.успех на всички с медицинските, както и на чакащите!