Къде в Монреал изкупуват злато?
Къде в Монреал изкупуват злато?
Имам няколко златни бижута 14 карата, които за съжаление не мога да ползвам и бих искала да ги продам, ако някой знае къде в Монреал изкупуват злато, моля да ми пише.Предварително ви благодаря.
В Канада има заложни къщи и то колкото си искаш и всички пращят от стока ,като един мини Уол Март са.А най много са в Богата Албърта
,в Едмънтон само на няколко улици северно от Даун Таун има поне 20.
В Мтл. най голямата верига се казва BANCO.Златото също могат да ти го изкупят като материал и златарските ателиета ,но и те на 8-10 д. подобно на заложните къщи.

- hullboy
- Изгонен от форума
Как да няма? Пълно е с такива в Оттава са поне 20 къщи и не е лош бизнес.
Често се продават тези заложни къщи и може да се купи за 50 000 - 60 000 $ заедно със стоката вътре от които половината на изплащане с други думи даваш 30 000 каш и влизаш веднага другите 30 000 на изплащане по 1000 на месец да кажем.
Има и самостоятелни а може и да бъдеш във верига ( франчаиз ) за любителите на вериги като Мак Доналдс.
Често се продават тези заложни къщи и може да се купи за 50 000 - 60 000 $ заедно със стоката вътре от които половината на изплащане с други думи даваш 30 000 каш и влизаш веднага другите 30 000 на изплащане по 1000 на месец да кажем.

Има и самостоятелни а може и да бъдеш във верига ( франчаиз ) за любителите на вериги като Мак Доналдс.

верига и франчайз не едно и също, ама както и да е.
Моя съвет: Крегслист... вече и в Канада става популярен. Там можеш да сложиш безплатна обява. Може да ти се обади някой който си търси нещо готинко за по-евтино (макар че много хора предпочитат да не оставят телефонни номера, което е може би добра идея).
http://montreal.craigslist.org/
Моя съвет: Крегслист... вече и в Канада става популярен. Там можеш да сложиш безплатна обява. Може да ти се обади някой който си търси нещо готинко за по-евтино (макар че много хора предпочитат да не оставят телефонни номера, което е може би добра идея).
http://montreal.craigslist.org/
ами де да знам, досега за толкоз години не съм прочел някой да е разбил апартамент и да е окраднал телевизор и печкаbateto написа:и още по зле.абе ти случайно да не живееш на луната.

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!