ПОМОЩ ПРИ КУПУВАНЕ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ-СЪВСЕМ БЕЗПЛАТНА
ПОМОЩ ПРИ КУПУВАНЕ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ-СЪВСЕМ БЕЗПЛАТНА
Здравейте на всички,
На мен лично много ми е било помогнато за да дойда тук във Канада и някак си чувствам необходимостта да помогна и на други след мен със каквото мога.Обичам да пътувам и намирам голямо удоволствие да се ровя във сайтове на различни авиокомпании.Има много евтини предложения
за пътуване до Канада стига само да знаете къде да ги търсите.
Ако се нуждаете от информация, Пишете ми лично соабщение или ми изпратете е-мейл на javor7723@hotmail.com.Ще се радвам ако мога със ползезна информация да ви бъда от полза.
На мен лично много ми е било помогнато за да дойда тук във Канада и някак си чувствам необходимостта да помогна и на други след мен със каквото мога.Обичам да пътувам и намирам голямо удоволствие да се ровя във сайтове на различни авиокомпании.Има много евтини предложения
за пътуване до Канада стига само да знаете къде да ги търсите.
Ако се нуждаете от информация, Пишете ми лично соабщение или ми изпратете е-мейл на javor7723@hotmail.com.Ще се радвам ако мога със ползезна информация да ви бъда от полза.
- manman
- Обратна връзка:
Е казвай де!
Предполагам че ще е интересно на всички защото рано или късно
стигат до този етап.
Напиши каквото знаеш и темата ще си седи във форума.
Предполагам че ще е интересно на всички защото рано или късно
стигат до този етап.
Напиши каквото знаеш и темата ще си седи във форума.
изпр.док.до Виена - 10/04/2006
Accuse de reception- 15/05/2006
intervew- 29.11.06, 11:00h.
rezultat - Uspeshno
docs Bucurest - 09/01/2007
medicinski - 02/06/2007
OK na medicinskite - 10/06/2007
pokana za visi -07/09/2007
visi - 05/10/2007
Accuse de reception- 15/05/2006
intervew- 29.11.06, 11:00h.
rezultat - Uspeshno
docs Bucurest - 09/01/2007
medicinski - 02/06/2007
OK na medicinskite - 10/06/2007
pokana za visi -07/09/2007
visi - 05/10/2007
- copadenieve
Аз по никакъв начин не успах да накарам търсачката им да ми намери полет от София до Ванкувър, иначе до Лондон е сравнително евтино, но аз не търся вариант със смяна на полетите, защото сме с багаж и две деца. Мерси за линка и успехDavid написа:vajno za patuvashtite do Toronto,Calgary and Vancouver.
www.flyglobespan.com predlaga naisitna super evtini poleti.
Живей ДНЕС, защото ВЧЕРА няма да се върне, а УТРЕ може и да не дойде
)
интервю 06.12

интервю 06.12
-
- Обратна връзка:
Пътуване до Канада.
Летях за Канада преди 4 седмици. Ползвах British Airways - ТЕ ВСЕ ОЩЕ ПОЗВОЛЯВАТ ТЕГЛО НА БАГАЖ до 32кг. до 30.09.2007г. Официално го пише на техният сайт.
Освен това - не знам тук дали е споменавано - при първоначално влизане с имигрантска виза в Канада, багажа не подлежи на митничекса проверка - т.е. да го отварят и да гледат вътре к'во има.
Освен това - не знам тук дали е споменавано - при първоначално влизане с имигрантска виза в Канада, багажа не подлежи на митничекса проверка - т.е. да го отварят и да гледат вътре к'во има.
Je vous souhaiter tout le bonheur du monde !!!
DCS Vienna - 25.10.2005
Accuse de .. - 30.11.2005
Entrevue - 14.04.2006 - OK
Médecine - xx.xx.2006
DCS Vienna - 25.10.2005
Accuse de .. - 30.11.2005
Entrevue - 14.04.2006 - OK
Médecine - xx.xx.2006
Re: Пътуване до Канада.
Ама просто ме сърбят пръстите да не отговоря...това имигрантите за Канада да не се ползват със статут на дипломати, че няма да им проверяват багажаmarcho_bg написа: Освен това - не знам тук дали е споменавано - при първоначално влизане с имигрантска виза в Канада, багажа не подлежи на митничекса проверка - т.е. да го отварят и да гледат вътре к'во има.

Сериозно - проверката е по осмотрение на митническите служители! И няма значение какъв си и от къде идваш. За справка питай някой имигрант от Русия или Сърбия...да видиш какво ровене из багажа пада! Свидетел бях!

По-добре малък ум, отколкото голям цирей!
Re: Пътуване до Канада.
На мен ми разказа бг дипломатка от Отавското посолство, че изобщо не се съобразявали с дипломатическия й статут и всеки път я претършували обстойно и също я карали да си събува обувките ... въпреки че пледирала за правата си с дипломатически статутTodd написа:Ама просто ме сърбят пръстите да не отговоря...това имигрантите за Канада да не се ползват със статут на дипломати, че няма да им проверяват багажаmarcho_bg написа: Освен това - не знам тук дали е споменавано - при първоначално влизане с имигрантска виза в Канада, багажа не подлежи на митничекса проверка - т.е. да го отварят и да гледат вътре к'во има.![]()

багажа се проверява според това от къде идва , какво декларирате , че носите , за колко дни сте отсъствали и т.н. други фактори, има нещо като профил , и ако например ви няма за 2 седмици , върнете се и кажете , че сте били на гости в България на роднини , ако сте декларирали 0 подаръци , 0 алкохол и цигари , е вероятно да минете през вторична проверка - secondary immigration , на която сканират или отварят багажа .
аз затова декларирам винаги че имам подаръци за 50 долара ,като питат какво - все имам сувенири или нещо ново , или наистина неща които нося за други хора , и така си спестявам проверката .
иначе по темата - авиокомпаниите посочени имат чудни цени , но не са за хора , които се местят ,. по подразбиране техните багажи са доста по обемисти от 20 кг които се позволяват например със зуум .
аз затова декларирам винаги че имам подаръци за 50 долара ,като питат какво - все имам сувенири или нещо ново , или наистина неща които нося за други хора , и така си спестявам проверката .
иначе по темата - авиокомпаниите посочени имат чудни цени , но не са за хора , които се местят ,. по подразбиране техните багажи са доста по обемисти от 20 кг които се позволяват например със зуум .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .