Дипломите
..
имам желението да си приравня дипломата ми от свищов като магистър, завършила сам финанси и смятаме скоро след интервюто и заминаването да се установим в калгари, но незнам дали самия университет не е технически.в коя част на Канада мога да си приравня дипломата, така че да я признаят и да имам вазможност впоследствие да си намеря и работа
Re: ..
Университетът в Калгари не е технически, но не мисля, че там ще ти приравнят в дипломата. По принцип никой работодател няма да ти иска приравнена диплома, за да започнеш работа. Изключение правят някои държавни работи. Приравняване на дипломата се налага най-вече ако искаш да продължиш да учиш. Ако въпреки всичко искаш да си я приравниш погледни и тези сайтове.tanq82 написа:имам желението да си приравня дипломата ми от свищов като магистър, завършила сам финанси и смятаме скоро след интервюто и заминаването да се установим в калгари, но незнам дали самия университет не е технически.в коя част на Канада мога да си приравня дипломата, така че да я признаят и да имам вазможност впоследствие да си намеря и работа
Canadian Information Centre for International Credentials
International Qualifications Assessment Service
.....
добре, благодаря за отговорите просто се притеснявам, че ако реша да си търся работа едвали ще ми признаят образованието в България.
Прави ми впечатление, че тук ако си заваршил образованието си (говоря изобщо- средно и висше) една част от работодателите ги приемат-друга не.А нашето в чужбина изобщо....
и все пак мерси 
Прави ми впечатление, че тук ако си заваршил образованието си (говоря изобщо- средно и висше) една част от работодателите ги приемат-друга не.А нашето в чужбина изобщо....

агрономче ви пита...
за приравняване на диплома за агрономче в монреал нещо за кажете/в кой университет,времетраене и колко парички за колко семестъра/благодаря ви.