Прибирай се при батко си Бойко...Ivailo K написа:Тук дупките по пътищата са по-големи от СОФИЙСКИТЕ .
Do Bulgaria i obratno
Да ме извини явтора на тази статия ,но ще отправя няколко критики към него.Не е морално някак си да критикуваш ,когато ти си в ситуация на съочастничество в няколко престъпления описани по горе от автора,който е изумен и възмутен от случилото се от което разбирам ,че е човек с висок морал и гражданска съвест ,поне от реакциите му .Но дали е така или в опита си да оплюем една система и една държава сме заложили други скрити цели ,например колко много сме морални и напред с материала защото живеем в Канада и сме поредните поканатчени българи,много по добри и цивилизовани от непоканатчените такива ,които населяват държавата България.
Аз ,ако бях на местото на автора щеше да ме е срам от така разигралата се ситуация и бих се покрил зад девет баира ,а не да бия тъпана по разни българоканатски форуми ,ако претендирайки като носител на канатската моралноценностна система която съм попил за 7 годишния ми престой в страната не бих предприел следните действия с които да потвърдя тезата си ,а не само да разлайвам кучетата колко голям канатец съм и какви ужасни хора са българите шофьори,старшини и капитани:
-действие първо -бих предупредил племенника ,шофьора в случая да не кара като див глиган по път с двупосочно движение и ограничение на скороста.
-действие второ-ако племенника,шофьора не възприеме препоръката ми да спазва закона ,при пръв удобен случай бих предупредил властите отговарящи за контрола по движение на пътищата в случая КАТ за нарушенията които извършва племенника ,шофьора ,няма значение кой,може и тъщата и балдъзата да са ,за да вземат те наказателни мерки срещу неговото поведение на пътя превантивно ,за да няма толкова избити.
-действие трето ,не бих допуснал да бъда замесен в престъпление даже и косвенно като свидетел на изнудване и подкуп от страна на длъжностно лице и нарушител ,което вече си е престъпление за какамангата.бих предприел внезапни мерки по информиране на съответните власти за извършеното престъпление на което случайно съм станал свидетел ,а не с пасивното си отношение укривайки го ,аз също да бъда третиран като престъпник и в последствие като човек с висок морал и гражданска съвест бих носил цигари в пандиза на извършителите с огромно чувство на удовлетворение от правото си да употребя гражданския си дълг.
Ето тогава няма да има размазани люде по паважа и спазващи закона за пътищата шофьори.Това според мен е правилното което е трябвало да направи поредният поканатчен българин в случая ,а не да развява кирливи ризи из разни имигрантски форуми,за да стане бившата му родина по цивилизована,поне до толкова колкото приемната му която дава за пример,а не да ни дава пример как скъсаният чувал си е все скъсан ,ако ще и на луната да иде.
Това е само филм и всякакво съвпадение на имената на реални лица с главните действащи герои от филма да се счита за случайно съвпадение.
Аз ,ако бях на местото на автора щеше да ме е срам от така разигралата се ситуация и бих се покрил зад девет баира ,а не да бия тъпана по разни българоканатски форуми ,ако претендирайки като носител на канатската моралноценностна система която съм попил за 7 годишния ми престой в страната не бих предприел следните действия с които да потвърдя тезата си ,а не само да разлайвам кучетата колко голям канатец съм и какви ужасни хора са българите шофьори,старшини и капитани:
-действие първо -бих предупредил племенника ,шофьора в случая да не кара като див глиган по път с двупосочно движение и ограничение на скороста.
-действие второ-ако племенника,шофьора не възприеме препоръката ми да спазва закона ,при пръв удобен случай бих предупредил властите отговарящи за контрола по движение на пътищата в случая КАТ за нарушенията които извършва племенника ,шофьора ,няма значение кой,може и тъщата и балдъзата да са ,за да вземат те наказателни мерки срещу неговото поведение на пътя превантивно ,за да няма толкова избити.
-действие трето ,не бих допуснал да бъда замесен в престъпление даже и косвенно като свидетел на изнудване и подкуп от страна на длъжностно лице и нарушител ,което вече си е престъпление за какамангата.бих предприел внезапни мерки по информиране на съответните власти за извършеното престъпление на което случайно съм станал свидетел ,а не с пасивното си отношение укривайки го ,аз също да бъда третиран като престъпник и в последствие като човек с висок морал и гражданска съвест бих носил цигари в пандиза на извършителите с огромно чувство на удовлетворение от правото си да употребя гражданския си дълг.
Ето тогава няма да има размазани люде по паважа и спазващи закона за пътищата шофьори.Това според мен е правилното което е трябвало да направи поредният поканатчен българин в случая ,а не да развява кирливи ризи из разни имигрантски форуми,за да стане бившата му родина по цивилизована,поне до толкова колкото приемната му която дава за пример,а не да ни дава пример как скъсаният чувал си е все скъсан ,ако ще и на луната да иде.
Това е само филм и всякакво съвпадение на имената на реални лица с главните действащи герои от филма да се счита за случайно съвпадение.

- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
А с какво циркъджилъците на Мр. Грийк, колкото и ветровити да са, променят същата тази действителност ?MrGeek написа:Филипе, ти като по-умен би ли обяснил на простолюдието с какво циркаджилъците на Батката, колкото и да са смешни, променят действителността по някакъв начин?filipne написа:Браво батето !
:haplio: :haplio: :haplio:
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Твърдението ти, че натурата ми е песимистична е също толкова вярно, колкото и това, че ти живееш в Medina, WA и , че си милионерMrGeek написа:Именно де. Аз затова не можах да си обясня бликналия ентусиазъм от иначе песимистичната ти натура.filipne написа:А с какво циркъджилъците на Мр. Грийк, колкото и ветровити да са, променят същата тази действителност ?

Иначе е много удобно да наречеш някого песимист - бележиш няколко точки във всеки спор при това без да си мръднеш пръста.
Поправка: милиардер.filipne написа:Твърдението ти, че натурата ми е песимистична е също толкова вярно, колкото и това, че ти живееш в Medina, WA и , че си милионерMrGeek написа:Именно де. Аз затова не можах да си обясня бликналия ентусиазъм от иначе песимистичната ти натура.filipne написа:А с какво циркъджилъците на Мр. Грийк, колкото и ветровити да са, променят същата тази действителност ?
![]()
![]()
![]()

Патка ,а с какво толкова твоите циркаджилъци биха я променили.Това ,че Шекспир е казал : Животът е сцена на която ние всички сме артисти ,не би трябвало да бъде за оправдание за престъпниците вземащи подкуп и даващи подкуп и най вече за техните морално извисени свидетели.
Как да му обесниш на българина с дебелата манерка,че спазвайки правилниците и правилата е по силен и неуязвим и на капитана с кухата манерка не му остава нищо друго освен да му козирува .Как да обесниш на автора и на племенника шофьор с .... манерки ,че произвеждайки не едно ,а в две престъпления създават корупцията и после такива като тях най много плачат като вдовици за х.й.Ами ,ако са пичове или спазват закона за да са курназ когато ги спре капитана и му дават свободно или избират да не спазват закона и се държат като пичове ,плащайки си със глоби,точки и шоф книжки на трупчета.
Нали все пак заради това дойдохме в канада за да станем пичове ,а не скъсани цървули,както някои обичат да се изказват.
Как да му обесниш на българина с дебелата манерка,че спазвайки правилниците и правилата е по силен и неуязвим и на капитана с кухата манерка не му остава нищо друго освен да му козирува .Как да обесниш на автора и на племенника шофьор с .... манерки ,че произвеждайки не едно ,а в две престъпления създават корупцията и после такива като тях най много плачат като вдовици за х.й.Ами ,ако са пичове или спазват закона за да са курназ когато ги спре капитана и му дават свободно или избират да не спазват закона и се държат като пичове ,плащайки си със глоби,точки и шоф книжки на трупчета.
Нали все пак заради това дойдохме в канада за да станем пичове ,а не скъсани цървули,както някои обичат да се изказват.

Това тук ми прилича на един анонимен коментар пък тук...кво става бе да не се клонирате едномислещите по света и да се обединявате..bateto написа:Да ме извини явтора на тази статия ,но ще отправя няколко критики към него.Не е морално някак си да критикуваш ,когато ти си в ситуация на съочастничество в няколко престъпления описани по горе от автора,който е изумен и възмутен от случилото се от което разбирам ,че е човек с висок морал и гражданска съвест ,поне от реакциите му .Но дали е така или в опита си да оплюем една система и една държава сме заложили други скрити цели ,например колко много сме морални и напред с материала защото живеем в Канада и сме поредните поканатчени българи,много по добри и цивилизовани от непоканатчените такива ,които населяват държавата България.
http://mitko7691.blog.bg/viewpost.php?id=80148
- MrGeek
- Путлер Капут
Така, така. Тъкмо си помислих, че при теб този цикъл вече е приключил и таман да се възрадвам, че си преминал безвъзвратно в категорията "пич та дрънка", обаче едно пиленце взе та ми прошепна едни нещица, дето всъщност ги има пръснати наляво и надясно из форума като мнения на Батката (сега не знам, може и за друг пич да става дума), дето основна гордост му е постижението да не плаща никакви данъци на два континента и в същото време да цоца от онази сладката социална каца.bateto написа:Патка ,а с какво толкова твоите циркаджилъци биха я променили.Това ,че Шекспир е казал : Животът е сцена на която ние всички сме артисти ,не би трябвало да бъде за оправдание за престъпниците вземащи подкуп и даващи подкуп и най вече за техните морално извисени свидетели.
Те този проблем в момента раздвоява и тормози крехкото ми имигрантско съзнание и не ми дава отговор на въпроса в същност завършен пич ли е Батката?

Ама моля ти се не дей да се раздвояваш брато.Аз съм си цъевул и се кефя да карам със 200 ,още по вече се кефя когато мина тънко снасяйки 20 кинта на някоя кука,на мен понятие като гражданска съвест ми е непознато,гледам моите си интереси без да претендирам за кой знае какво морално извисяване,даже и нямам претенции,а как и да имам за нещо което го нямам .Ако ми падне ще вземам и 10 социала и от 10 банки ще суча.Ей заради това съм Пич ,щото си признавам ,че съм ;цървул; ,а не Пичка като хленчещите ;Благородници;. 

Аз пък просто си мисля, че са ти малки гумите...та дошъл от София (което е почти срамно...причината, за няколко национални катастрофи са в онази дупка под Витоша) та и Бойко завикал на помощ...той неможе и личната си дупка (в главата) да запълни...таIvailo K написа:Браво , браво , стана много интересно .
А към flyfish - аз поне съм живял при бати Бойко , а ти от село не си излизал .